folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Zynga Texas Holdem Poker

Zynga Texas Holdem Poker

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Malumunuz bu texas holdem poker tam bir hastalık, başladınmı bırakmak zor..

Bizde bulaştık bakalım ne zaman kurtulucaz..

Şimdi hocalar oyuna bot sokuyorum ama botun fazla bir getirisi yok..

Onun dışında cheat engine'yle istediğim kadar chip alabiliyorum ama oyuna oturamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı..

Herhangi bir açık formül bilen varmı???

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

facebook account hacking  başka yontemi zynga sununucusna dalmak java flash destekli bir yazilim kullanilan söyle diyim facebookdan zynga ya giris yaparken cooike edit ile user id numarani editleyip post edersen başkasi adina girersin ama o yönetmi ie ff de yapamazsin face aplication yapman lazım

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackerlive
    crackerlive's avatar
    Erkek

bu texas holdem ilk çıktığında facebookda 2008de banada sarmıştı 2009 mayısda anca bırakabilmiştim ama bu bot olayı ne bilmiyorum biraz bahsedermisin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

crackerlive bunu yazdı:
    -----------------------------

bu texas holdem ilk çıktığında facebookda 2008de banada sarmıştı 2009 mayısda anca bırakabilmiştim ama bu bot olayı ne bilmiyorum biraz bahsedermisin

Hocam bot senin yerine oynuyor kazanması yüksek olan ellere giriyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Parayla satanı bılIyorumda bedavaya getiremezmiyiz diyorsan  eski Bir Bpt Vardi Simdiki tasarımına Uyarlarsan calısma Olanagı 100% 60 calısır butunların YErı Aynı mesafeler aynı zaten botun calısma Mantıgı renklere Göre hareket etmesi

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

adama bunu yazdı:

Parayla satanı bılIyorumda bedavaya getiremezmiyiz diyorsan  eski Bir Bpt Vardi Simdiki tasarımına Uyarlarsan calısma Olanagı 100% 60 calısır butunların YErı Aynı mesafeler aynı zaten botun calısma Mantıgı renklere Göre hareket etmesi

Yok hocam bot istemiyorum bağol..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

facebook account hacking  başka yontemi zynga sununucusna dalmak java flash destekli bir yazilim kullanilan söyle diyim facebookdan zynga ya giris yaparken cooike edit ile user id numarani editleyip post edersen başkasi adina girersin ama o yönetmi ie ff de yapamazsin face aplication yapman lazım

Hocam biraz daha açıklarmısın, kesin işe yarar diyorsan ayrıntılı anlatırmısın..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siteyi sürekli güncelliyorlar bot atamıyorsun artık chatengine bende kullandım gostermelik ekandaki cip yazısını sadece sen miktar olarak goruyorsun arkadasların senin normalde olan cipini goruyor iphone var bende zyna 5m uygulaması var 2 ay felan once yükledim yaklasık 10 tane nickime 5 m verdi uygulama ama simdi vermiyor :( user hack en mantıklısı

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bot demişssinizde. bizde bir bot yazdık eski bir bottan ilham aldık evet hepsinde mantık aynı çalışır ama bu biraz farklı

özellikleri

kazandığında eli kötüyse kasa yapar

otomatik arttırır

renk kent gibi olayları tanır

pusuya yatar, vuruşlara karşılık verir

chat boxta yazı yazar

masa bulur

kesinlikle keylog vs. yoktur :)

200k ile biraktiğim hesabımı 75m olarak geri aldım

kesinlikle riske girmez şans yoksa o zaman kaybeder öbür türlü riskli ellere girmez.

bunu özellikle cafeci arkadaşlarınız varsa tavsiye ederim toplu alımlarda indirimde yaparız 10 makineye kurduğunuzda her biri 2m lik 10 hesap size iyi kötü 70 80m kazandırır. buda hergün devam ederse günde ortalama 120 tl falan yapar yani şans iyi giderse 10 günde botların parasını amorti edersiniz rahat rahat.

tabi şimdi piyasadaki mevcut botlarla kiyaslamayalim dediğim gibi bu çok farklı. detaylı bilgi isteyenler ve ya satın almak isteyenler pm den msj atsınlar.

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vazgec bu Sevdadan acık devrı eskidendi :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

eXeLanS bunu yazdı:

Malumunuz bu texas holdem poker tam bir hastalık, başladınmı bırakmak zor..

Bizde bulaştık bakalım ne zaman kurtulucaz..

Şimdi hocalar oyuna bot sokuyorum ama botun fazla bir getirisi yok..

Onun dışında cheat engine'yle istediğim kadar chip alabiliyorum ama oyuna oturamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı..

Herhangi bir açık formül bilen varmı???

cheat engine ile istediğin kadar çipi nasıl alıosun?? açsana biraz

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
Toplam Hit: 9955 Toplam Mesaj: 20