Zynga Texas Holdem Poker
-
Malumunuz bu texas holdem poker tam bir hastalık, başladınmı bırakmak zor..
Bizde bulaştık bakalım ne zaman kurtulucaz..
Şimdi hocalar oyuna bot sokuyorum ama botun fazla bir getirisi yok..
Onun dışında cheat engine'yle istediğim kadar chip alabiliyorum ama oyuna oturamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı..
Herhangi bir açık formül bilen varmı???
-
facebook account hacking başka yontemi zynga sununucusna dalmak java flash destekli bir yazilim kullanilan söyle diyim facebookdan zynga ya giris yaparken cooike edit ile user id numarani editleyip post edersen başkasi adina girersin ama o yönetmi ie ff de yapamazsin face aplication yapman lazım
-
bu texas holdem ilk çıktığında facebookda 2008de banada sarmıştı 2009 mayısda anca bırakabilmiştim ama bu bot olayı ne bilmiyorum biraz bahsedermisin
-
crackerlive bunu yazdı:
-----------------------------
bu texas holdem ilk çıktığında facebookda 2008de banada sarmıştı 2009 mayısda anca bırakabilmiştim ama bu bot olayı ne bilmiyorum biraz bahsedermisin
-----------------------------Hocam bot senin yerine oynuyor kazanması yüksek olan ellere giriyor.
-
Parayla satanı bılIyorumda bedavaya getiremezmiyiz diyorsan eski Bir Bpt Vardi Simdiki tasarımına Uyarlarsan calısma Olanagı 100% 60 calısır butunların YErı Aynı mesafeler aynı zaten botun calısma Mantıgı renklere Göre hareket etmesi
-
adama bunu yazdı:
Parayla satanı bılIyorumda bedavaya getiremezmiyiz diyorsan eski Bir Bpt Vardi Simdiki tasarımına Uyarlarsan calısma Olanagı 100% 60 calısır butunların YErı Aynı mesafeler aynı zaten botun calısma Mantıgı renklere Göre hareket etmesi
-----------------------------Yok hocam bot istemiyorum bağol..
-
EcHoLL bunu yazdı:
facebook account hacking başka yontemi zynga sununucusna dalmak java flash destekli bir yazilim kullanilan söyle diyim facebookdan zynga ya giris yaparken cooike edit ile user id numarani editleyip post edersen başkasi adina girersin ama o yönetmi ie ff de yapamazsin face aplication yapman lazım
-----------------------------Hocam biraz daha açıklarmısın, kesin işe yarar diyorsan ayrıntılı anlatırmısın..
-
siteyi sürekli güncelliyorlar bot atamıyorsun artık chatengine bende kullandım gostermelik ekandaki cip yazısını sadece sen miktar olarak goruyorsun arkadasların senin normalde olan cipini goruyor iphone var bende zyna 5m uygulaması var 2 ay felan once yükledim yaklasık 10 tane nickime 5 m verdi uygulama ama simdi vermiyor :( user hack en mantıklısı
-
bot demişssinizde. bizde bir bot yazdık eski bir bottan ilham aldık evet hepsinde mantık aynı çalışır ama bu biraz farklı
özellikleri
kazandığında eli kötüyse kasa yapar
otomatik arttırır
renk kent gibi olayları tanır
pusuya yatar, vuruşlara karşılık verir
chat boxta yazı yazar
masa bulur
kesinlikle keylog vs. yoktur :)
200k ile biraktiğim hesabımı 75m olarak geri aldım
kesinlikle riske girmez şans yoksa o zaman kaybeder öbür türlü riskli ellere girmez.
bunu özellikle cafeci arkadaşlarınız varsa tavsiye ederim toplu alımlarda indirimde yaparız 10 makineye kurduğunuzda her biri 2m lik 10 hesap size iyi kötü 70 80m kazandırır. buda hergün devam ederse günde ortalama 120 tl falan yapar yani şans iyi giderse 10 günde botların parasını amorti edersiniz rahat rahat.
tabi şimdi piyasadaki mevcut botlarla kiyaslamayalim dediğim gibi bu çok farklı. detaylı bilgi isteyenler ve ya satın almak isteyenler pm den msj atsınlar.
-
vazgec bu Sevdadan acık devrı eskidendi :)
-
eXeLanS bunu yazdı:
Malumunuz bu texas holdem poker tam bir hastalık, başladınmı bırakmak zor..
Bizde bulaştık bakalım ne zaman kurtulucaz..
Şimdi hocalar oyuna bot sokuyorum ama botun fazla bir getirisi yok..
Onun dışında cheat engine'yle istediğim kadar chip alabiliyorum ama oyuna oturamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olan varmı..
Herhangi bir açık formül bilen varmı???
-----------------------------cheat engine ile istediğin kadar çipi nasıl alıosun?? açsana biraz