iPhone’u Güneşle Şarj Edin
Şık tasarımlı, güneş enerjisi ile çalışan hibrid şarj aleti/taşıma kılıfı, iPhone kullanıcılarının iPhone’larını taşırken güneş olan her yerde cihazlarını şarj edebilmelerini mümkün kılıyor. Florasan ışığında bile kendini şarj edebilen Surge, her mekânda ve ortamda uzun süreli şarj olanağı sunuyor.
Son teknoloji Solar Panel teknolojisini, ince, şık ve ergonomik tasarımla bir araya getiren Surge şarj aleti/taşıma kılıfı hem rahat hem de çevreye dost bir şarj etme çözümü sunuyor. Apple iPhone’lar artık etkin ve verimli bir şekilde güneşin altında nerede olunursa olunsun şarj edilebiliyor.
Güneş enerjisi ile şarjı sağlayan solar paneller içeren özel tasarımlı şarj aleti/taşıma kılıfının yanısıra, Surge USB 2.0 kablosu da içeriyor. Bu kablo standart USB portları ile uyumlu ve yüksek kapasiteli şarj etme ve veri alışverişi yapmayı mümkün kılıyor.
Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Surge’ler 100 Dolar + KDV fiyatı ile Kanyon, Capitol Alışveriş Merkezi ve Bağdat Caddesinde bulunan Turkcell satış mağazalarında satışta.
Tarih:
Hit: 829
Yazar: BlackApple