---8Th-Wonder---"Deli Programlar"
-
bu siteyi duydunuz mu ( www.8th-wonder.net ) bilmiom ama çok deli programlar war.
Yalnız sorun şu ki sitede programlar yoq onun yerine resimleri war,
bu programlar p2p de debulunmaz ( sitede ki programların özelliklerinden biri),
(arayıp bulan babayiğit çıkarsa alnından yalarım
)
programların açıklamasını okumak isteyen:
-
Yaw sormayı unuttum , bu programları nerden bulabilirim¿
-
Daha önce de konusu olmuştu ben de sitenin 2 modu Tuborg ve x0 ile konuşmuştum.Programlar sadece teşhir amaçlı orada birer anı olarak bulunuyor.ICQ ile ilgili olanların hiçbiri çalışmaz zaten,eski açıklar idi kapandı.Phasma ve türevi programları edinsen bile "bildiğim kadarı ile" server desteği ad4 yani sitenin sahibi Chris'in elinde ve o da ilgilenmiyor bu işlerle.
Tuborg belki bir ara programların bazıları kullanıma sunulabilir demişti ama bu konu hakkında bir daha konuşmadım :) , gereğinin olduğunu da sanmıyorum.
-
Bildiğim kadarıyla cracklerle bu programlar serversizde çalışabiliyomuş...
cracklerini de her yerde bulmak mümkün... -
O crackler sadece programın test sürümünü full hale getirmek için mevcut.ad4 server desteğini çekerse ki çekti hiçbiri çalışmaz.Zaten programlar bulunmuyor...
-
-
bende phasma5 var anonim mail yolliyor vs ama crack olayı yok demo sürümü günde bi kaç tane atıyosun mail ama istediğin isimden atarsın maili mesela mynet@mynet.com dosya gönderme ve proxy özelliğide var...lisanslı kullanıcılarda günde 40 mail atma şansına sahip..