[?] Bana Rapidshare, Megaupload, Filefactory Gibi Sitelerin Nasıl Kar Yaptığını Anlatabilir Mi?
-
Bu siteler nasıl kar yapabilir? özellikle rapidshare.. tamam özel üyelik, reklam falan varda oha yani bandwith parasını nasıl çıkartabiliyor böle siteler? Yani srıf ben bu sitelerden 1 gybte download ediyorum....
Bu sorunun amacı: Böle sitelerin kapanmasından korkuyorum ve birisi bana bu download sitelerinin kapanamiyacağini sölesin =)
-
walla geçen haber7.com da gördüm japon yada 100mbit e / 100 mbit sadece 100 ytl . sonra bu ülkeye sövdüm biraz şansıma sövdüm sonra sustum. :) yani kendileri hosting firmasıdır kesin yoksa ciddi anlamda büyükler.msn yahoo google dan sonra onlar gelir heralde :) [ server olarak ] reklamlardan da götürüyolardır yeterince. alexa 100 lerde olan bi site yani hiti aylık milyonlar oluyo.doğaldır ayakta durmaları...
-
osiris olm bu rakamlar bize büyük gelio. oysaki amerikadaki tanıdıklarım taşak geçio şu şekilde.. Benim bağlantım walla billa çok kötü dio bu arada 100 mbits adamın evindeki connection hızı.. Bizim üni 16 mbits daha yeni oldu :D GBlar pek önemli diil adamlar için..
-
Ben şöyle bişi duymuştum. Hiç bir site babasının hayrına iyilik yapmıyor. Mutlaka bunlardan kazanç kar ediyor. Mesela parasız üye olduğunuz bi site yada başka bişi, sizin emailinizi alarak başka firmalara yolluyor, o firmalarda sizin postanızı kendi haberleriyle donaltıyor. Ortada böyle bi ibnelik söz konusu yani.
-
dedikleri doğru sayılabilir ayrıca zevk içinde yapıyo olabilirler, ona bakarsan (dediklerine göre) tbt dahil olmak üzere büyük sitelerin bazılarıda reklam almıyor ticari amaç gütmüyor, sırf isim için yapıyo olabilirler bence
-
o google reklamları bizim ilgimizi çekmiyor olabilir ya da diğer reklamlar fakat düşünün saniye de 100'lerce kişi o sayfaya giriyor ve o 100 kişiden 10'unun ilgisini çekecektir o reklamlar. gerisini siz hesab edin artıkın :D ki maillerin satılması vs. gibi şeyler de ekstradan. ayrıca premium accountlarda cabası...
-
rapid share in en fazla 20 sunucusu wardır oda en fazla 20 sunucu co-location olsa 2 tane 100mbit rahatlıkla çeker bunları aylık giderleri min 399*2 = 800$ adamların sayfalkarı sadece reklam bu reklamların bazılaır gösterim bazıları tıklama başına getiriyo adamlar sadece google dan siteye girenlerin %3 ü tıklasa günde 800$ ı çıkarır zaten bu siteler kara geçmezmi hiç
-
Evet gayet mantıklı, o zaman bu sitelerin kökünü anca google bedava yer vererek kurutabilir =) hatta gmail accountuna bağlı olcak falan kesin öle bir planları vardır..
Eywallah...
Toplam Hit: 2223 Toplam Mesaj: 8