( Çözüldü ) Autocad Intel HD Ekran Kartını Kullanıyor
-
Selam müridler.
Laptopumda 2 tane ekran kartı var. Intel HD ve Nvidia gtx960m
Autocad Intel HD ekran kartını kullanıyor ve Nvdia ile değiştirmek istiyorum.

Nvidia denetim masasında autocad nvdia ya ayarlı görünüyor ve değişiklik yapmama izin vermiyor.

Sistem : Windows 10
Autocad : 2016
Driverlar güncel
manhyak tarafından 03/Ağu/16 02:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Program kisayoluna sag tikla, grafik seçeneğinden ekran kartini sec.
-
HoLyCat bunu yazdı
Program kisayoluna sag tikla, grafik seçeneğinden ekran kartini sec.
Denedim hocam işe yaramıyor.
-
Eğer orada ki menüden değişim yapamıyorsan Nvidia Inspector diye bir program vardı hocam o programı araştır hatta Google Dork vereyim.
CS 1.6 Nvidia Inspector
Hatta dur linkide vereyim
https://forum.donanimhaber.com/m_71741298/tm.htm
Aynı şeyi autocad için dener misin -
0x656e bunu yazdı
Eğer orada ki menüden değişim yapamıyorsan Nvidia Inspector diye bir program vardı hocam o programı araştır hatta Google Dork vereyim.
CS 1.6 Nvidia Inspector
Hatta dur linkide vereyim
https://forum.donanimhaber.com/m_71741298/tm.htm
Aynı şeyi autocad için dener misinSHIM_RENDERING_MODE_ENABLE yaptım fakat halen intelde çalışıyor
Edit : Autocad in yardım forumlarında biosdan entegre kartı iptal edin demiş fakat benim biosta öyle bi seçenek yok.
manhyak tarafından 03/Ağu/16 01:19 tarihinde düzenlenmiştir -
uygulamayı çalıştırdığın dosya launcher tarzı birşey mi acaba?
kurulu olduğu dizinde autocad ile ilgili başka exe var mı?
-
-
benzer sorun gta v'te başıma gelmişti eski bir intel gma sürücüsü kurduktan sonra nvidia driveri kurunca düzelmişti
optimusun amk hep sorun
-
Sorunu çözdüm beyler
Teee ilk okuduğum makalede sorunun çözümü için gerekli update "hotfix 4" ü yüklemeye çalışınca hata veriyodu.
Meğersem Hotfix i yüklemek için Autocad 2016 service pack 1 i yüklemek gerekiyomuş.
Allahsız autodesk yardım merkezi bunu yazmadığı için google ın 10. sayfasına kadar okumak zorunda kaldım.
Neyseki sorun çözüldü
manhyak tarafından 03/Ağu/16 02:18 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdı
Sorunu çözdüm beyler
Teee ilk okuduğum makalede sorunun çözümü için gerekli update "hotfix 4" ü yüklemeye çalışınca hata veriyodu.
Meğersem Hotfix i yüklemek için Autocad 2016 service pack 1 i yüklemek gerekiyomuş.
Allahsız autodesk yardım merkezi bunu yazmadığı için google ın 10. sayfasına kadar okumak zorunda kaldım.
Neyseki sorun çözüldü
Aynı sorunu bende yaşıyordum teşekkürler.