-Cs Taktikleri-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

sarjor degistirmek : karsiizdaki adamla kapısırken geri cekilip saklanin we sarjor degistirin bunu duyan adam 

sesi duyup size saldircaktir o sırada 2defa q ya basin we sarjor degistirmeyi iptal edin we kalan kursunlarinizla adami

haklayin

awp : awp ukllairken asla awp acik gezmeyin. deagle weya bıcak oneririm ates ettqten sonra deagle warsa direq q yapip deagle 

ile adama saydirirn we tekrar awp ye gecin bu awp nin kendi durma suresinden daha kısa surer. 

duwardan gecen silahlar :

Desert Eagle
    Kalashnikov ak-47
    SG-552
    M4A1 C
    AUG A1
    Steyr Scout
    Magnum Awp
    SG-550
    M249

kalkan alanlar icin : kalkan alanlar biri warsa karsinizda ayaklarina weya kalkanin kenarlarina sıkın 

eger egilip yurumyuorsa her zaman damge yer.

bomba atarken : eger el bombasi atiyorsaniz yere weya bir duwara sektirip atin ses kasan biri icin o ses flash gibi algilanir.

acemilik : cogu macta weya oyunda taktikler kurulur fakat deneyimsiz veya yeni oyuncularla oynarken tatik kurmak yerine

surekli ardi kesilmeden ayni taktikle saldirabilirler . deneyimli bir takim bunu beklemiycegi icin en cok zorlancagi yeni takımlardir.

karakter secme /giyim : cs deki French GIGN ve Phoenix Connexion adli secenekler birbirlerine cok benzerler bunlardan 

birini secerseniz rakip sizi tanimadan saldiraya gecme fırsatiniz olur .

hs : cogu kisininde bildigi gibi kafaya sıkılıan 1-2 mermi oldurucu olabilir.

Bunny :   dust-2 milita ve italy gibi bolumlerde uzun yollarda pusumus awp lere karsi bunny ( zılayarak ) cıkmak hem awp yi zor durudma bırakır

sizede hedefi tespit etme we ates acma oalnagi werir. 

silah ve hız : eger bi yere acilen gitmeniz gerekiyorsa hafif silahlarinizi secin bir galil yerine bir yere hızlı gitmek icin

bıcak veya pistol tercihiniz olmalidir.

Pompali : bilindigi uzere 2 pompali wardir 1 i otomatik 7  kursun fakat digerinin ise pompalama zamani wardir bu silahlar yakından acimasizken 

uzak menzilde sizi zor durumda bırakabilirler.

para sıkıntısı : alınabilcek en iyi silah mp5 cs 1.6 da (3-2) cs 1.5 de (3-1) dir. kotu bir durumdaysaniz desert i onerebilirim.

* bos zamanlarinizda her zaman sarjor degistirin. rakibiniz karsisinda sarjorunun bitmesini istemezsiniz degilmi ?

eger uzun suredir oyun oynuyorsaniz maplerde pusulcak kutu arkasi, duwar weya kenarlari biliyorsunuzdur. cıkarken buraya 1-2 kursun sıkmak weya dikaktli olmak her zaman iyidir.

( alinti veya calinti degildir kendim yazdim cogu biliinen taktiklerdir bir hatirlatmada bulunmak istedim )  

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    aslında o q taktikleri felan hepsi hikaye iyi oynayan biri cıkıyo "q" "q" yapıyo aaaa diye bizde yapmaya başlıyoz ama alayı boş muabbet olay aim de biter arkadaş kafasına indirdin mi mermiyi q ların alayı yalan olur ugraşmayn boş şeylerle ama emeğe saygı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yıllardır modası geçmeyen Tek oyun!!! günde 3 saat biberoyuncu sunucularındayım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    bnde kafee gttkce senoyna da takılıom (:

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    bilek işi bilek

Fak yu!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

cok fazla ustrune dusmedıgım takdırde acemıde olsak oynayabılıorum ama bu takdıklerı hıc kullanmadım :D

kalas gibi oynuyorum gelırse kafasına gelmezse ayagına :D

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    10dk once'de beni hile yapiyorsun diye tbt serverinden banladılar :(
Toplam Hit: 3718 Toplam Mesaj: 7