-Cs Taktikleri-
-
sarjor degistirmek : karsiizdaki adamla kapısırken geri cekilip saklanin we sarjor degistirin bunu duyan adam
sesi duyup size saldircaktir o sırada 2defa q ya basin we sarjor degistirmeyi iptal edin we kalan kursunlarinizla adami
haklayin
awp : awp ukllairken asla awp acik gezmeyin. deagle weya bıcak oneririm ates ettqten sonra deagle warsa direq q yapip deagle
ile adama saydirirn we tekrar awp ye gecin bu awp nin kendi durma suresinden daha kısa surer.
duwardan gecen silahlar :
Desert Eagle
Kalashnikov ak-47
SG-552
M4A1 C
AUG A1
Steyr Scout
Magnum Awp
SG-550
M249kalkan alanlar icin : kalkan alanlar biri warsa karsinizda ayaklarina weya kalkanin kenarlarina sıkın
eger egilip yurumyuorsa her zaman damge yer.
bomba atarken : eger el bombasi atiyorsaniz yere weya bir duwara sektirip atin ses kasan biri icin o ses flash gibi algilanir.
acemilik : cogu macta weya oyunda taktikler kurulur fakat deneyimsiz veya yeni oyuncularla oynarken tatik kurmak yerine
surekli ardi kesilmeden ayni taktikle saldirabilirler . deneyimli bir takim bunu beklemiycegi icin en cok zorlancagi yeni takımlardir.
karakter secme /giyim : cs deki French GIGN ve Phoenix Connexion adli secenekler birbirlerine cok benzerler bunlardan
birini secerseniz rakip sizi tanimadan saldiraya gecme fırsatiniz olur .
hs : cogu kisininde bildigi gibi kafaya sıkılıan 1-2 mermi oldurucu olabilir.
Bunny : dust-2 milita ve italy gibi bolumlerde uzun yollarda pusumus awp lere karsi bunny ( zılayarak ) cıkmak hem awp yi zor durudma bırakır
sizede hedefi tespit etme we ates acma oalnagi werir.
silah ve hız : eger bi yere acilen gitmeniz gerekiyorsa hafif silahlarinizi secin bir galil yerine bir yere hızlı gitmek icin
bıcak veya pistol tercihiniz olmalidir.
Pompali : bilindigi uzere 2 pompali wardir 1 i otomatik 7 kursun fakat digerinin ise pompalama zamani wardir bu silahlar yakından acimasizken
uzak menzilde sizi zor durumda bırakabilirler.
para sıkıntısı : alınabilcek en iyi silah mp5 cs 1.6 da (3-2) cs 1.5 de (3-1) dir. kotu bir durumdaysaniz desert i onerebilirim.
* bos zamanlarinizda her zaman sarjor degistirin. rakibiniz karsisinda sarjorunun bitmesini istemezsiniz degilmi ?
eger uzun suredir oyun oynuyorsaniz maplerde pusulcak kutu arkasi, duwar weya kenarlari biliyorsunuzdur. cıkarken buraya 1-2 kursun sıkmak weya dikaktli olmak her zaman iyidir.
( alinti veya calinti degildir kendim yazdim cogu biliinen taktiklerdir bir hatirlatmada bulunmak istedim )
-
aslında o q taktikleri felan hepsi hikaye iyi oynayan biri cıkıyo "q" "q" yapıyo aaaa diye bizde yapmaya başlıyoz ama alayı boş muabbet olay aim de biter arkadaş kafasına indirdin mi mermiyi q ların alayı yalan olur ugraşmayn boş şeylerle ama emeğe saygı
-
yıllardır modası geçmeyen Tek oyun!!! günde 3 saat biberoyuncu sunucularındayım :)
-
bnde kafee gttkce senoyna da takılıom (:
-
bilek işi bilek
-
cok fazla ustrune dusmedıgım takdırde acemıde olsak oynayabılıorum ama bu takdıklerı hıc kullanmadım :D
kalas gibi oynuyorum gelırse kafasına gelmezse ayagına :D
-
10dk once'de beni hile yapiyorsun diye tbt serverinden banladılar :(