[ Fedex ] -Akşam Saat 8 Den Sonra Eve Kargo Getirir Mi Ve ..?
-
[ Fedex ] -akşam saat 8 den sonra eve kargo getirir mi ve o saatte getiremeyecekler ise cumartesi günü yine bizzat eve getirirler mi yoksa şubeye gidip mi almak gerekir? yani fedex değil de başka bir kargo şirketine göre de söyleyebilirsiniz farkeden bir şey olacagını sanmam.
-
saatler tamamen tesadüfe göre diye biliyorum. Çünkü bölgelerinin bi ucundan başlayıp sırayla diğer uca kadar gidiyorlar.
Kaldı ki saat 20.00'da mesaileri biter sanırım
-
Fedex'le baya iş yaptım bence en iyi firmalardan biri.Saat 8'den sonra malesef getiremezler eger seni evde bulamazlarsa 2 secenek var.Ya senin belirttigin gün yeniden getirirler yada sana en yakın mng şubesine bıkarlar.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
Fedex'le baya iş yaptım bence en iyi firmalardan biri.Saat 8'den sonra malesef getiremezler eger seni evde bulamazlarsa 2 secenek var.Ya senin belirttigin gün yeniden getirirler yada sana en yakın mng şubesine bıkarlar.
-----------------------------Beni evde bulamamaları gibi bi durum olmucak , cumartesi eve getirirler mi? (cuma aksam 8 de getiremedikleri için)
-
cumartesi çalışıyorlar diye biliyorum.
http://www.fedex.com/tr/contact/
Müşteri Hizmetleri

FedEx, Türkiye'de, bir atanmış Hizmet Yüklenicisi tarafından temsil edilmektedir. Türkiye'deki FedEx hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanın:Şirket: MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. Telefon: 0090 212 444 0606 Faks: 0090 212 366 5560 Genel bilgiler: memaster@fedex.com -
mng kargo araciligi ile geliyor fedex gönderileri, kargo sirketleri cumartesi günü calisiyor... yani, cumartesi getirirler.