[!] Insanlar Beyinlerinin %10 Nu Kullanırmış. Ama Ben Değil
-
Şu gereksiz bilgiler ansiklopedisinden çıkma insanlar sadece beyinlerinin 100 de 10 nu kullanıyo düşüncesinden nefret ediyorum. Insanlar böle bir düşünceye kapılıp kendilerince hipotezler koyup inançlara falan kapılmaya başlıyorlar. " O zaman asırlar geçtikçe artıcak oran ve ona göre gelişicez." veya " O zaman 100 de 10 nundan daha fazlasını kullanmak için kurslara gidiyim, kitaplar alıyım!" Bir kere insan beynin her tarafını kullanır... Onu ne kadar geliştirdiğin önemlidir a.q. S*km*ş*m analizleri, verileri ben beynimin yüzde yüzünü kullanıyorum. Yemişler sizi herkes beynini tamamen kullanabiliyo, kullanamıyan bana pm ile mesaj atar....
-
beyinde 8.000.000 adet hucre waer die sayiyorum [boyle bir aciklama yaptiğima gore bende daha az waer] bunlarin her biri birer f/f olarkacalismakta oldugunu dusunuyorum eyer farkli bir system olsa bilim adamlarimiz bu yontem ile calisan bir depolama unutesi yaparlardi(!)
elektronikten her f/f'un hafiza orani kullanim sayisina orantilidir yani 2^adeti.
mademki bu sekilde calisiyor beyinde 2^8000000 hesaplanir dimi ?
2^32 = 8589934592 oldugunu hesaplaya bildim.bu mantik ile beyninttamami kullanilmiyormus demi fahrettin :D
Sahana benzedi birascik
Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 2