folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder [!] Insanlar Beyinlerinin %10 Nu Kullanırmış. Ama Ben Değil

[!] Insanlar Beyinlerinin %10 Nu Kullanırmış. Ama Ben Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Şu gereksiz bilgiler ansiklopedisinden çıkma insanlar sadece beyinlerinin 100 de 10 nu kullanıyo düşüncesinden nefret ediyorum. Insanlar böle bir düşünceye kapılıp kendilerince hipotezler koyup inançlara falan kapılmaya başlıyorlar. " O zaman asırlar geçtikçe artıcak oran ve ona göre gelişicez." veya " O zaman 100 de 10 nundan daha fazlasını kullanmak için kurslara gidiyim, kitaplar alıyım!" Bir kere insan beynin her tarafını kullanır... Onu ne kadar geliştirdiğin önemlidir a.q. S*km*ş*m analizleri, verileri ben beynimin yüzde yüzünü kullanıyorum. Yemişler sizi herkes beynini tamamen kullanabiliyo, kullanamıyan bana pm ile mesaj atar....

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazSeytan
    BeyazSeytan's avatar
    Erkek

beyinde 8.000.000 adet hucre waer die sayiyorum [boyle bir aciklama yaptiğima gore bende daha az waer] bunlarin her biri birer f/f olarkacalismakta oldugunu dusunuyorum eyer farkli bir system olsa bilim adamlarimiz bu yontem ile calisan bir depolama unutesi yaparlardi(!)

elektronikten her f/f'un hafiza orani kullanim sayisina orantilidir yani 2^adeti.
    mademki bu sekilde calisiyor beyinde 2^8000000 hesaplanir dimi ?
    2^32 = 8589934592 oldugunu hesaplaya bildim.

bu mantik ile beyninttamami kullanilmiyormus demi fahrettin :D
    Sahana benzedi birascik

<% if not hayat.eof then hayat.close %>
Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 2