folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder -Pc Den Anlıanlar- Bu Seferkini Daha Açık Bi Şekilde Soruom

-Pc Den Anlıanlar- Bu Seferkini Daha Açık Bi Şekilde Soruom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultraslanburakolgun
    ultraslanburakolgun's avatar
    Erkek

usb serial bus 2.0 hub baslatılamıo ousbehci.sys ve ousb2hub.sys dosyaları dijital olarak imzalanmamıs dio. (hata kodu:10)

hatam bu

ben tam olarak sölemek gerekirse : webcamı çalıştıramıom driverini tanıtamıom nası olacak bu iş bilen varsa cevap yazmalarını rica ediyorum.  LÜTFEEEEEEEN

huhu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kullandığın driverdan kaynaklanıyor sanıyorum...

Xp service packleri yüklü değil ise eğer Usb 2.0 desteği vermez.. Xp Sp2 yi yükleyip ondan sonra sisteme driverı yüklemeyi denersen sanırım sorun çözülecektir..

Eğer olmazsa Driverı değiştrimeyi yada güncellemeyi deneyebilirsin.

Birde daha önce kullandığın bir program yada driver o sistem dosyalarını değiştirmiş olabilir ona dikkat et...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultraslanburakolgun
    ultraslanburakolgun's avatar
    Erkek
    saol kardeş başka düşüncesi olanlar lütfen yazmaya devam edinnnn

huhu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacker_team
    hacker_team's avatar
    Erkek

bak kardeş aldığın devıce microsoft tarafından imzalanmamış olabilir o yüzden problem yaratıyor

microsoft bütün  device lara diğital imza atıyor ürün güvenliği için yapıyor bunu imzalamadığı ürünler  için  güvenli deyil diyor o yüzden xp bunu yüklemiyor hata veriyor yapamazsan yardımcı olurum

yazan acımamış çektiren acırmı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sp2 den kaynaklıdır...kameran donanım sınamasını geçememiştir büyük ihtimalle sp2 yukle kur

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

Arkadaşım Sp2 yi kur ve driver i tanıtmaya calıs eyer senden usbehci.sys dosyasını bulamaz ise elle
    c:\windows\system32\drivers  in icine gir usbehci.sys dosyası onun icerisinden tamam dersen bir daha senden dll dosyası ister büyük ihtimal ve onuda
    c:\windows\system32  altında otomatik olarak gorecek ileri dediginde muhtemelen donanim ini yüklemis olacaktır. yine aynı sorunu yasarsan bana acık sekilde ilet.

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baslat/denetım masası/performans ve bakım&SİSTEM/donanım/aygıt yonetıcısı'-

ne gır.Orda web cam sorunu bır unlem ısaretıyle belırtılmıstır cıft tıkla,sürücü/sürücüyü güncelleştire tıkla ve cd-rom'u gösterip yükleme yapmaya çalış biraz bekle ve sonuc ne olursa olsun cd yi cıkarmadan restart yap bilgisayar acılınca da 4-5 dakka bekle  yüklememişse de yükleme yaptığı oluyor.bunu da imzasız sürücü yüklemesi onayı sterken görebilirsin.benim ses kartı hep bu şekilde yüklenüyor..:)

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 2204 Toplam Mesaj: 8