-Pc Den Anlıanlar- Bu Seferkini Daha Açık Bi Şekilde Soruom
-
usb serial bus 2.0 hub baslatılamıo ousbehci.sys ve ousb2hub.sys dosyaları dijital olarak imzalanmamıs dio. (hata kodu:10)hatam bu
ben tam olarak sölemek gerekirse : webcamı çalıştıramıom driverini tanıtamıom nası olacak bu iş bilen varsa cevap yazmalarını rica ediyorum. LÜTFEEEEEEEN
-
Kullandığın driverdan kaynaklanıyor sanıyorum...
Xp service packleri yüklü değil ise eğer Usb 2.0 desteği vermez.. Xp Sp2 yi yükleyip ondan sonra sisteme driverı yüklemeyi denersen sanırım sorun çözülecektir..
Eğer olmazsa Driverı değiştrimeyi yada güncellemeyi deneyebilirsin.
Birde daha önce kullandığın bir program yada driver o sistem dosyalarını değiştirmiş olabilir ona dikkat et...
-
saol kardeş başka düşüncesi olanlar lütfen yazmaya devam edinnnn
-
bak kardeş aldığın devıce microsoft tarafından imzalanmamış olabilir o yüzden problem yaratıyor
microsoft bütün device lara diğital imza atıyor ürün güvenliği için yapıyor bunu imzalamadığı ürünler için güvenli deyil diyor o yüzden xp bunu yüklemiyor hata veriyor yapamazsan yardımcı olurum
-
-
-
sp2 den kaynaklıdır...kameran donanım sınamasını geçememiştir büyük ihtimalle sp2 yukle kur
-
Arkadaşım Sp2 yi kur ve driver i tanıtmaya calıs eyer senden usbehci.sys dosyasını bulamaz ise elle
c:\windows\system32\drivers in icine gir usbehci.sys dosyası onun icerisinden tamam dersen bir daha senden dll dosyası ister büyük ihtimal ve onuda
c:\windows\system32 altında otomatik olarak gorecek ileri dediginde muhtemelen donanim ini yüklemis olacaktır. yine aynı sorunu yasarsan bana acık sekilde ilet. -
baslat/denetım masası/performans ve bakım&SİSTEM/donanım/aygıt yonetıcısı'-
ne gır.Orda web cam sorunu bır unlem ısaretıyle belırtılmıstır cıft tıkla,sürücü/sürücüyü güncelleştire tıkla ve cd-rom'u gösterip yükleme yapmaya çalış biraz bekle ve sonuc ne olursa olsun cd yi cıkarmadan restart yap bilgisayar acılınca da 4-5 dakka bekle yüklememişse de yükleme yaptığı oluyor.bunu da imzasız sürücü yüklemesi onayı sterken görebilirsin.benim ses kartı hep bu şekilde yüklenüyor..:)