[ Satılık ] Philips Mms460 5+1
-
videoyu youtubede buldum ben çekmedim.
http://www.youtube.com/watch?v=g8NxH-gphxI
-------
Ana Özellikler ?Hoparlör Sayısı5.1 Hoparlör ?SubwooferVar ?Bağlantı TipiKablo Kasa MalzemesiAhşap (Subwoofer) ?Toplam RMS80 W Ön Hoparlör Teknik Özellikleri ?RMS10 W ?Frekans Aralığı200 Hz - 20 KHz Arka Hoparlör Teknik Özellikleri ?RMS10 W Frekans Aralığı200 Hz - 20 KHz Merkez Hoparlör Teknik Özellikleri ?RMS10 W ?Frekans Aralığı200 Hz - 20 KHz Subwoofer Teknik Özellikleri Toplam Frekans Cevabı20 Hz - 180 Hz Makul mantıklı fiyat verecek olanlar yazacak olursa sevinirim :) Makara yapın suyunu çıkartmayın. Ürün güzel çalışıyor şuan garantisi yok
ama garantisinin bitimine yakın kontrol amaçlı verdim test falan herbişiyini yapmışlar hiçbir sıkıntısı yok. center speaker 0 sayılır ses açma
kapama bilmemne kartını değiştirdiler sıkıntısı yok.
edit:
Satış işlemini ptt karta havale ile olur.. Gittigidiyor falan gibi siteler üzerinden de satış yapabiliriz ama oradaki fiyat farkınıda alan kişi verecek. Kargo alıcıya ait ptt ile güzelcene paketlenip gönderilecek..
Kullanıma bağlı çizikleri mevcuttur.
-
bu ses sistemi teee bu konuyu açtığım zamandan beri kolisinden hiç çıkmadı isteyen olursa satarım ha