folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder " Siz Bana Neler Yaptınız Ondan Haber Verin "

" Siz Bana Neler Yaptınız Ondan Haber Verin "

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Siz beni hala anlamadınız Ve cağlarca da anlamayacaksınız. Hep tutturmuş "Yıl 1919 Mayıs"ın 19'u diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni övüyorsunuz, övünüyorsunuz Mustafa Kemal'i anlamak bu değil, Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil!

Bırakın o altın yaprağı artık, bırakın rahat etsin anılarda şehitler. Siz bana; "neler yaptınız?" ondan haber verin.

Hakkından Gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin?..Mustafa Kemal'i anlamak yerinde saymak değil!

Bana BuLutlar getirin bir daha. Uygar oluşlara eşit yeni buluşlardan; kuru sözler değil, iş istiyorum sizlerden anladınızmı!

Uzaya Türk adını, Atatürk kapsülü ile yazdınız mı? Mustafa Kemal'i anlamak avunmak deil, Mustafa kemal ülküsü sadece söz deil!

Hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda, hala 10 Kasım'larda Bana Ağlıyormusunuz Uyanın artık diyorum uyanın uyanın!

Uluslar uzak dünyaların fethine çıkıyor. Mustafa kemal'i anlamak göz boyamak değil, Mustafa Kemal ülküsü sadece söz deil!

Beni Seviyorsanız ve anlıyorsanız, laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil, Bilimle ve kitaplarla ağarsın saçlarınız. Ancak böyle aydınlanır sonsuz karanlıklar.

Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil,Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil! Demokrasi ve özgürlüğü getirmiştim size;görüyorum ki ilerlememişsiniz hala aynı yerdesiniz.

Halka eğilmek yerine, birbirinize düşmüşsünüz Meclis'lerde! Hani köylerde ışık hani bolluk, hangi kaygısızca gülümseyen insanlar?..Mustafa kemal'i anlamak işitmek değil, Mustafa kemal ülküsü sadece söz değil!

Arayı Kapatmanızı bekliyorum, uygar uluslarla, Bilime ve sanata varılmaz, rezil dalkavuklarla. Bu canım vatan, bu topraklar, çalışmak ister, akılcı üretim ister... Paydos, Hak edilmemiş övünmelere ve avuntulara; YETER!

Mustafa Kemal'i Anlamak anlatmak değil, Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil..

Mustafa Kemal Atatürk

11 Nisan 1934 İzmir

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ben şimdi anlamadım bu yazıyı Atatürkmü yazmış?

yada 11 Nisan 1934 İzmirde Atatürkmü konuşmuş?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Pardon hocam Halim YAĞCIOĞLU   yazmış Atatürk ' e son mektup şiirin ismi alıntı yaptım son kısmını farkedemedim 11 Nisan 1934 niye yazıyor bilmiyorum :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

oliWeR bunu yazdı:

Pardon hocam Halim YAĞCIOĞLU   yazmış Atatürk ' e son mektup şiirin ismi alıntı yaptım son kısmını farkedemedim 11 Nisan 1934 niye y azıyor bilmiyorum :/

bende şaşırdım. kendi kendime tamam rahmetli büyük adamdı ama 1934 de 10 kasımda öleceğini nereden biliyormuş diyecektim 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Kusra bakma hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

aga on numara olmuş özellikle tahribatta bu yazıyı anlamaya ihtiyacı olan arkadaşlar var :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yıkın heykellerimi diye bir şiir vardı aynı benzer metin.

malesefki 72 yıldır ne cehaleti yenebildik. nede fakirliğe savaş açamadığımız gün gibi ortada..

malesefki Atatürke bakıp ülkeye kıydılar yazık ettiler...Atatürkün yaptıklarının izinden değil emperyalizmin izinden gittiler..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 7