folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder [+] Teknik Servisciler Cok Cok Acil Yardim Lutfen ::........

[+] Teknik Servisciler Cok Cok Acil Yardim Lutfen ::........

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MOKIA
    MOKIA's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar NOKIA-6610 Telefonumu açınca "telefon kısıtlama kodunu girin dedi" Kodu girmeden kapattım zaten bilmiyomda Telefonu tekrar açtıgımda direkt ekranın ortasında
    "CONTACT SERVICE" yazısı beliriyor hiçbir işlem yapamıyorum
    Elimde DKU-5 ve data kablosu var ama Pc den de telefonu göremedim. Bulundugum yer kuçuk bi yer, garantisi de var ama servisi de burda yok veremiyorum. Bu konuda tecrubeli arkadaşlar bil el atarlarsa çok sevinirim... Cok acill lazım

falcon
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    eğer tuşlama yapabiliyorsan bunu dene

*#7370#

telefonu resetler ve fabrika cıkışına döndürür syambianların çogunda çalışıyor

bu kod aslında çift hattı tek kart üzerinde kullananlar için yanii bu kodla kart değişikliği yaparsın ancak benimde başıma geldi n-gage in üzerinde deney yapıyordum :)) içinde script kodlarını denedim ve makina uctu çevremde başka n-gage i olan adam bulkamadım bende bir 3650 nin flashını yedekleyip bunu kendi mmc emde backup a kopyaladım sonra backup arc yi çalıştırınca benim telefon bir anda kendini 3650 zannetmeye başladı rehber olan kısa yolun yerinde kamera filan yazıyordu tel tamamen uctu vede bende son care olarak *#7370# yi denedim ve telefon kurtuldu

dene yaniii...

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahkaha_100
    kahkaha_100's avatar
    Erkek
    MOKIA aynı sorunu bende yasamıstım en sonunda telefonu atmak zorunda kaldım umarım senınkıde benım gıbı buyuk bır sorun degıldır...

NasıL Biriydi? Küçük Bir Çocuktu YaLnızdı... GüLmezdi, GüLse öLürdü..! Görmezdi, Görse öLürdü..! Uyumazdı, Uyusa öLürdü..! Sevmezdi, Sevdi... Ve öLdü..!
Toplam Hit: 1823 Toplam Mesaj: 3