folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder -Teriyaki Boyz - Tokyo Drift.(Fast & Furious)Mp3

-Teriyaki Boyz - Tokyo Drift.(Fast & Furious)Mp3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

lan hoşlandım bu müzikten ee yakında bende obndan yapacamda

sizlerle de pylaşim dedim :D

aha linki burdaymış!!!

http://dosyam.net/?id=ghj967

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek
    ellerine sağlık hemen indiriyorum , çok seviyodum bu müziği ama format atınca silindi..aramıştıum bulamamıştım tekrardan çok saol ;)

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

inan bana senin o avatarına çok yakılşıor bu müzik. nese bişi deil :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ööö geldi artık kusacam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

dj shadow ft. mos def - six days remix. hojalar bu sarki varmidir sizde yaf, varsa bi zahmet hani film ilk basladiginda bi sarki calio ya iste o(bilmeyenler icin:D)

imza
Toplam Hit: 703 Toplam Mesaj: 5