0 Araç Alınırken Verilen Masraflar Neler ?
-
0 dacia stepway (dizel) almayı düşünüyorum.
Daha önce hiç araç alım satımım olmadı.
Genel olarak harcanan masraflar nelerdir 2016 tarihi ile ?
-
full + full araç alıyorsun satarken o fulllüğünü kimse siklemiyor çok sinir bozucu amk sunroof diyorsun oo kullanırım 1-2 bakıyosun sonra unutuyorsun bunlara para vermek gereksiz gibi ya
-
Hocam bayiden bayiye, markadan markaya farkediyor ama eğer yaptırabiliyorsanız araç sigortasını da alacağınız yer yapsın onun dışında plaka masrafları vs hepsini onlar hallediyor zaten. Siz sadece aldıktan sonra kasko yaptırabilirsiniz.
-
hocam bunu bayi ile gorusmen lazim.
araci almak icin verdigin paradan baska ne gideri olur diye soruyorsan
binek aracların 2 yılda 1 kere muayene girmesi gerekiyor(sıfır arac ilk seferde 3 yıl olabilir tam hatırlayamadım) 220 falandı galiba
yıllık sigortasını yaptırman gerekiyor (suan pahalı) 1500 üstü düsünebilirsin
kasko isteğe bağlı (yaptırırsan 1500 2000 ) tutar diye dusnuyorum
ve 6 aylik vergileri oluyor (1.6 sıfır alsan 6 aylik 500 falandır suan galiba)
en net bilgiyi yine bayiden alırsın
-
yillik sigortasi + vergi + kasko baska bir masrafin olmuyor bizde olmadi. plaka ruhsat vs herseyi elemanlar hallettiler reno da.
1.5 motor bin lira yillik vergi cikti. Kasko + sigorta 1900 kusur verdik babamin ustune arac.
0 arac aliorsan dikkat et hocam paspas stepne takim vs koydur unutma cogu extra gibi gosterip vermemeye calisir affetme al.
-
anladım olayı teşekkürler
-
Absolut bunu yazdı
yillik sigortasi + vergi + kasko baska bir masrafin olmuyor bizde olmadi. plaka ruhsat vs herseyi elemanlar hallettiler reno da.
1.5 motor bin lira yillik vergi cikti. Kasko + sigorta 1900 kusur verdik babamin ustune arac.
0 arac aliorsan dikkat et hocam paspas stepne takim vs koydur unutma cogu extra gibi gosterip vermemeye calisir affetme al.
hocam bu paspas stepne, takım olayı dacia içinde geçerlimi
sadece bildiğim stepne için ekstra 300 tl alıyolar onu biliyorum sitesinde var :)
-
hocam sitesini falan salla biraz yirtik olacaksin tabiri caizse bu islerde ben ek anlamam de size para kazandiriyorum de koyun de koymassaniz baska baiye giderim de herseyi icinde duzgun bi fiyat verin bana de az pazarlik yap yani hocam eski usul cunku o adam sana satmak ister o araci prim aliyor cunku yapabildigin kadar pislik yap bu isler malesef boyle yuruyor TR de ;)
-
emnimax bunu yazdı
hocam sitesini falan salla biraz yirtik olacaksin tabiri caizse bu islerde ben ek anlamam de size para kazandiriyorum de koyun de koymassaniz baska baiye giderim de herseyi icinde duzgun bi fiyat verin bana de az pazarlik yap yani hocam eski usul cunku o adam sana satmak ister o araci prim aliyor cunku yapabildigin kadar pislik yap bu isler malesef boyle yuruyor TR de ;)
anladım hocam sağol
-
Mx0TBT bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
hocam bu paspas stepne, takım olayı dacia içinde geçerlimi
sadece bildiğim stepne için ekstra 300 tl alıyolar onu biliyorum sitesinde var :)
Hocam siteye bakma onlar normal musteriler icin D: gidicen hocam ben bu araci alicam ama bnun stepnesi carti curtu nerde paspasi var mi ilk yardim cantasi varmi diyip aptala yatican ikmik ederlersede klasik ulan cuvalla para veriyoruz 2 parca seyimi koymuorsunuz bu nasil is dicen uste cikican.
Pazarlik yaparken de s1k s1k burlarda baska dacia satis bayii var dimi onlarda baska rengi bulunur mu vs gibi vericen sublimali ki anlasinlar olayi.
Sitesinde benim arac 72.500 du pazarlik, tanidik git gel derken 64.750 ye aldim stepne falan hepsi dahil. Servise goturdum adam bile o parya nasil aldin iyi gelmis dedi :D
Ama sakin stepneye paspasa para verim deme buyuk aptallik edersin :) vermiolarsada ara diger dacia bayisini veriyorsaniz gelip aliyorum de bak nasil yalvarioalr gel die.