folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 0 Araç Alınırken Verilen Masraflar Neler ?

0 Araç Alınırken Verilen Masraflar Neler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

0 dacia  stepway (dizel) almayı düşünüyorum.

Daha önce hiç araç alım satımım olmadı.

Genel olarak harcanan masraflar nelerdir 2016 tarihi ile ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

full + full araç alıyorsun satarken o fulllüğünü kimse siklemiyor çok sinir bozucu amk sunroof diyorsun oo kullanırım 1-2 bakıyosun sonra unutuyorsun bunlara para vermek gereksiz gibi ya

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Hocam bayiden bayiye, markadan markaya farkediyor ama eğer yaptırabiliyorsanız araç sigortasını da alacağınız yer yapsın onun dışında plaka masrafları vs hepsini onlar hallediyor zaten. Siz sadece aldıktan sonra kasko yaptırabilirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hocam bunu bayi ile gorusmen lazim.

araci almak icin verdigin paradan baska ne gideri olur diye soruyorsan

binek aracların 2 yılda 1 kere muayene girmesi gerekiyor(sıfır arac ilk seferde 3 yıl olabilir tam hatırlayamadım)  220 falandı galiba

yıllık sigortasını yaptırman gerekiyor (suan pahalı) 1500 üstü düsünebilirsin

kasko isteğe bağlı (yaptırırsan 1500 2000 ) tutar diye dusnuyorum

ve 6 aylik vergileri oluyor (1.6 sıfır alsan 6 aylik 500 falandır suan galiba)

en net bilgiyi yine bayiden alırsın

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

yillik sigortasi + vergi + kasko baska bir masrafin olmuyor bizde olmadi. plaka ruhsat vs herseyi elemanlar hallettiler reno da.

1.5 motor bin lira yillik vergi cikti. Kasko + sigorta 1900 kusur verdik babamin ustune arac.

0 arac aliorsan dikkat et hocam paspas stepne takim vs koydur unutma cogu extra gibi gosterip vermemeye calisir affetme al.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

anladım olayı teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

yillik sigortasi + vergi + kasko baska bir masrafin olmuyor bizde olmadi. plaka ruhsat vs herseyi elemanlar hallettiler reno da.

1.5 motor bin lira yillik vergi cikti. Kasko + sigorta 1900 kusur verdik babamin ustune arac.

0 arac aliorsan dikkat et hocam paspas stepne takim vs koydur unutma cogu extra gibi gosterip vermemeye calisir affetme al.

hocam bu paspas stepne, takım olayı dacia içinde geçerlimi

sadece bildiğim stepne için ekstra 300 tl alıyolar onu biliyorum sitesinde var :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

hocam sitesini falan salla biraz yirtik olacaksin tabiri caizse bu islerde ben ek anlamam de size para kazandiriyorum de koyun de koymassaniz baska baiye giderim de herseyi icinde duzgun bi fiyat verin bana de az pazarlik yap yani hocam eski usul cunku o adam sana satmak ister o araci prim aliyor cunku yapabildigin kadar pislik yap bu isler malesef boyle yuruyor TR de ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

hocam sitesini falan salla biraz yirtik olacaksin tabiri caizse bu islerde ben ek anlamam de size para kazandiriyorum de koyun de koymassaniz baska baiye giderim de herseyi icinde duzgun bi fiyat verin bana de az pazarlik yap yani hocam eski usul cunku o adam sana satmak ister o araci prim aliyor cunku yapabildigin kadar pislik yap bu isler malesef boyle yuruyor TR de ;)

anladım hocam sağol

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

hocam bu paspas stepne, takım olayı dacia içinde geçerlimi

sadece bildiğim stepne için ekstra 300 tl alıyolar onu biliyorum sitesinde var :)

Hocam siteye bakma onlar normal musteriler icin D: gidicen hocam ben bu araci alicam ama bnun stepnesi carti curtu nerde paspasi var mi ilk yardim cantasi varmi diyip aptala yatican ikmik ederlersede klasik ulan cuvalla para veriyoruz 2 parca seyimi koymuorsunuz bu nasil is dicen uste cikican.

Pazarlik yaparken de s1k s1k burlarda baska dacia satis bayii var dimi onlarda baska rengi bulunur mu vs gibi vericen sublimali ki anlasinlar olayi.

Sitesinde benim arac 72.500 du pazarlik, tanidik git gel derken 64.750 ye aldim stepne falan hepsi dahil. Servise goturdum adam bile o parya nasil aldin iyi gelmis dedi :D

Ama sakin stepneye paspasa para verim deme buyuk aptallik edersin :) vermiolarsada ara diger dacia bayisini veriyorsaniz gelip aliyorum de bak nasil yalvarioalr gel die.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 798 Toplam Mesaj: 10
araç masrafı 0 araç alırken