.001 .002 Gibi Dosyaları Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

elimde bir kaç oyun var dosyalar bu şekilde, pek oyun yüklemediğim için bilemedim nasıl yapılcağını, geçende duke nukemi istemiştim dosyalar bu formatta çıktı ss atmışım konuyada buyrun http://img28.imageshack.us/img28/7794/asdds.png teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

winrarla birlikte aç yapıcaksın..

ya da hjsplit ile dosyaları birleştirip daemon ile mount ediceksin sanırım =)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba, arkadaşlar bu tip uzantılarla karşılaşmışsınızdır, bu dosyalar özel bir program olmadan düzgün bir şekilde çalıştıramayız şimdi en düzgün biçimde dosya kullanımını gösterim
    #01-]İlk önce HJSplit dosyasını indirip çalıştırıyoruz
    #02-]Join diyoruz
    #03-]İnput file kısmına *.001 uzantılı dosyamızı seçiyoruz ve start diyip işlemi başlatıyoruz(Output kısmındanda dosyanın neye çıkdığını görebiliriz)
    #04-]Programın ürettiği dosyayı(*.rar) winrar ile açıp dosyalarımızı belirlediğimiz yere çıkartıyoruz

yazı bana aittir bahsettiğim proyu nette bulabilirsin

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

tamamdır yapam sağolun varolun

e: @JohnD: aha oldu eyvallah :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

iyi de hjsplitle birleştirmeye kalkarsan hele dosya 10 gb gibi birşey olucaksa çok uzun sürer.En kolay yöntem winrarı aç .001 olan dosyayı winrar a sürükle iso dosyasını görüceksin onu da istediğin yere çıkart.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

yada birinin uzantısını .rar 'a çevir çıkan .bin dosyasını ultraiso'ya havale et tmm

Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 6