.001 .002 Gibi Dosyaları Açma
-
elimde bir kaç oyun var dosyalar bu şekilde, pek oyun yüklemediğim için bilemedim nasıl yapılcağını, geçende duke nukemi istemiştim dosyalar bu formatta çıktı ss atmışım konuyada buyrun http://img28.imageshack.us/img28/7794/asdds.png teşekkürler..
-
winrarla birlikte aç yapıcaksın..
ya da hjsplit ile dosyaları birleştirip daemon ile mount ediceksin sanırım =) -
Merhaba, arkadaşlar bu tip uzantılarla karşılaşmışsınızdır, bu dosyalar özel bir program olmadan düzgün bir şekilde çalıştıramayız şimdi en düzgün biçimde dosya kullanımını gösterim
#01-]İlk önce HJSplit dosyasını indirip çalıştırıyoruz
#02-]Join diyoruz
#03-]İnput file kısmına *.001 uzantılı dosyamızı seçiyoruz ve start diyip işlemi başlatıyoruz(Output kısmındanda dosyanın neye çıkdığını görebiliriz)
#04-]Programın ürettiği dosyayı(*.rar) winrar ile açıp dosyalarımızı belirlediğimiz yere çıkartıyoruzyazı bana aittir bahsettiğim proyu nette bulabilirsin
-
tamamdır yapam sağolun varolun
e: @JohnD: aha oldu eyvallah :)
-
iyi de hjsplitle birleştirmeye kalkarsan hele dosya 10 gb gibi birşey olucaksa çok uzun sürer.En kolay yöntem winrarı aç .001 olan dosyayı winrar a sürükle iso dosyasını görüceksin onu da istediğin yere çıkart.
-
yada birinin uzantısını .rar 'a çevir çıkan .bin dosyasını ultraiso'ya havale et tmm