0532 111 91 01 Telefon Numarası Dolandırıcılığı
-
Az önce 0532 111 91 01 numarasından arandım açar açmaz bir telesekreter çıktı Hattınıza kredi kartınızla yüklediğiniz kontörlerden kazandığınız bakiyeniz 50TL ye ulaşmıştır, yüklemek için 1e basın anonsu yaptı.
Tabi benim hattım faturalı olduğundan ve kredi kartı ile birşey yüklemediğimden basmadım :)
2-3 defa tekrarladı lütfen 1'e basın diee sonra kapandı tikkat edin yani.
yada birinizi ararsa 1'e basın bakalım ne oluyor :))
-
hocam basaydın bire :)) merak ettim bak arasın beni
-
ariim mi ibneleri
-
arkadaş iyi ki basmamış artık böyle yollarla milleti servislere üye yapıyolar haftalık 10 15 tl ödemek zorunda kalıyosun anlayana kadar
-
Bu tuzağa düşmeyin!
Bu yazıyı paylaşmamızın nedeni ziyaretçilerimizi uyarmak ve olası maddi zararlara uğramalarına engel olmak. Başlıkta da gördüğünüz 05321119101 telefon numarası ile size gelen çağrıyı mümkünse reddedin. Gerçi ister istemez açıyorsunuz çünkü numara normal bir numara gibi görünüyor. Diyelim ki açtınız; karşıdan telesekreter konuşmaya başlıyor; “Hattınıza kredi kartınızla yüklediğiniz kontörlerden kazandığınız bakiyeniz ….TL’ye ulaşmıştır, yüklemek için 1′e basın”. Tabiki telesekreteri dinlememelisiniz ve telefonu kapatmalısınız. Aksi takdirde bir tuşa basmayla sizi herhangi bir ücretli servise abone yapabilirler ve ay sonunda faturanızın 3 ya da 4 haneli meblağlara ulaştığını görürsünüz. Ancak iş işten geçmiş olur.
Kaynak: http://www.eneger.com/05321119101-numarasi-nerenin-kimin/#ixzz2LQonL8bA
Bu yazı yukarıdaki linkten alınmıştır.