1.-5. Sınıf Matematik Oyunları
-
arkadaşlar babamın mesleği öğretmenliktir. Şu an il dışında olduğu için benden rica etti 1-5 sınıflara yönelik matematik oyunları istedi sizden yardım almamın yararlı olacağını düşündüm kardeşine falan bulmuşlar olabilir aramızda diye. Şimdiden teşekkürler. Bu arada oyun net üzerinden değil bildiğimiz crysi, max payne gibi (: sadece işte 5+1 nedir fln tarzı (:
-
ilkokulda hoja bizede oynatmıştı maymun falan vardı görürsem söylerim :)
-
eet aradığım tam olarak o anlamışsın sen :D o oyunu bende oynamıştım
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
ilkokulda hoja bizede oynatmıştı maymun falan vardı görürsem söylerim :)
-----------------------------
la konuya girmeden düşündüm ki şu aklımdaki oyunu istesem bu konuda ama kim nerden bilecek veya uğraşacak yoktur felan dedim. Baktım o bahsettiğim oyundan bahsetmişsiniz. Bu oyunu ben de arıyorum. Hem anı tazelemek hem de yine oynamak için. Güzel sarıyodu. Elinde olan varsa bulabileceğimiz bi yer varsa bekliyoruz valla :) ilkokul 5. sınıfta hep oynardık bunu. -
kardeş rakrak matematik setleri var her sınıf için ayrı download bulabilirsin google da galiba istediğin gibi oyunlu falan matrak bişiy :D ama o maymunlu oyun olsaydı yaw
-
o maymunlu oyunun adı matematik oyunu ilkokulları biraz dolaş bi kaç bilgisayar hocasına sor kesin birinde wardır
-
bu rakrak ı bulamadım hep satan yerler çıkıo bulan olursa link koyabilir mi? eray ty..
-
reklam değil hizmet :) burda 2007 sürümü dio bulursam daha pm atarım alan birileri elbet var
http://www.roketdownload.com/multimedia/rakrak-matematik.html
edit: google a rakrak matematik download yaz bisürü link gelio istediğin sınıf için bulabilirsin
-
Hahah Matematik oyunu dedinde aklıma geldı bi anda :D
biz ilk okulda birbirimize Çarpım Tablosu Soruyorduk bilemeyene Şaplak atıyorduk ne komikti ya :D
Toplam Hit: 7586 Toplam Mesaj: 9