1 ,5 Tb Lık Hdd Silinen Verilerin Geri Getirilmesi
-
dün kafeye gost attım tabi ana makinayıda formatladım yedekleri almıştım akınsoftun yedeklerini deepfreez olmayan d ye alıyor bende kasa raporlarımı orda tutuyorum exelde şimdi bu yedekleri aldım hd den verileri tekrar makinaya atarken aynı klasör var diye atmadı o klasörü bende d de var aynısı diye sildim tabi 2 senelek hesap listen de gitti şimdi bunu geri getirmek istiyorum bir şekilde cünkü alınan verilen bütün hesaplar içinde
bu mümkün mü lütfen biri yardım etsin hangi programı kullanabilirim neyi tavsiye edersiniz
-
Evet bu konuda yardım etmek için kolları sıvayım. Forumda arasaydın muhakak bulurdun ama ben baktım link tellif hakkı yüzünden gene silinmiş. biraz beklersen full sürüm yüklerim programı.
Yükledim hocam buyur, Bu uyarıyı diğer konudada yapmıştım göz önünde bulundurursan tam sürüm oalrak kullanabilirsin.
"Seriali içindedir. SAKIN BU SERİAL İLE GÜNCELLEME YAPMA. Programı güncellersen SERİAL İPTAL OLUYOR ve bulunan dosyaları pc e yükleyemiyorsun."
Link: http://hotfile.com/dl/78084985/6cedd7b/saftirik.rar.html
Bulmak istediğin dosyaların uzantılarını işaretlersen çok daha rahat bulur, gereksiz dosyalar yüzünden vakit kaybetmezsin.
Kullanımı:
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------
bu arkadaşın bana verdiği programla kurtardım bekle upload yapsın versin linki sağlam program -
hocam cok süper olur valla 2 senelik kazanc harcama tablosu yok birde ortak kafe o yüzden
durum aciliyeti ve ehemniyeti büyük
bekliyorum hocam
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
hocam cok süper olur valla 2 senelik kazanc harcama tablosu yok birde ortak kafe o yüzden
durum aciliyeti ve ehemniyeti büyük
bekliyorum hocam
-----------------------------Buyur hocam yükledim. Dene bakalım inşallah sende de iş görür.
-
tamamdır exel dosyası sadece bakalım bulabilecekmi işallah bulur
teşekkürler hacı yardımın için sagol
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
tamamdır exel dosyası sadece bakalım bulabilecekmi işallah bulur
teşekkürler hacı yardımın için sagol
-----------------------------rica ederim hocam inşallah işini görür.
-
hala cıkmadı o zamandan bu zamana cıkması umuduyla yaşıyoruz