1 Bana 1 Tahribata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

3D resmin kendi avatarım yapmak istiyorum eğer mümkünse :D riica ediyorum :)

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

rene avatar zamanı geldimi konu açıyo ama böyle hoppadanak isteyince oluyomu bilmiyorum

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

rene avatar zamanı geldimi konu açıyo ama böyle hoppadanak isteyince oluyomu bilmiyorum

inşallah oluyodur :)

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

inşallah oluyodur :)

Olmaz aga ben o kadar walpaper dizaynı yaptım 3d Konu açamadım, sen nasıl açıyosun bea ? desteğe yollaman lazım, ben boşunamı bekliyom arkadaş. (:

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

esconda sende ekle abi buraya yaptıklarını, bide bana pm atın konuyu eledikten sonra, ekleyim bi ara unutmayım...

Malum askerdeyim, her zaman takip edemeyebiliyorum :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1420 Toplam Mesaj: 5