1 Gb Ddr2 Ram Arıyorum.
-
1 gb ddr2 ram lazım. 2. el 3. el 5. el 10. el ne olursa olsun yeterki ucuz olsun (adam akıllı çalışıyor olsun). Satan varsa istanbul içi buluşup alabilirim.
GizliMod: Konu Açarken Konuyu İlgilendiren Forum Başlığı Altında Açmaya Özen Gösterelim....
-
selam hoca.
1 gb ayarlayayım sana. hafta içi iş güç yoğunluk oluyor ama merkezi yerlerde buluşup verebilirim. neyse sen bi pm at da konuşalım.
ücret konusunda hassasım 0 tl istiyorum:)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------selam hoca.
1 gb ayarlayayım sana. hafta içi iş güç yoğunluk oluyor ama merkezi yerlerde buluşup verebilirim. neyse sen bi pm at da konuşalım.
-----------------------------
hadi gene iyisin kaptin rami :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------selam hoca.
-----------------------------
hadi gene iyisin kaptin rami :D
-----------------------------@rappermcs hoca öyledir :)
banada hdd göndermişti 2 tane :))
adamdır adam :D
-
Eyv Saybirs kardeş..:)
Yanlız bu Ampul mürid benimle iletişime geçmedi..
-
valla banada ddr 2 2gb 800mhz ligi lazım yıl 2012 p4 işlemci kullanıyorum varsa quad işlemcide yollayın :)
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------valla banada ddr 2 2gb 800mhz ligi lazım yıl 2012 p4 işlemci kullanıyorum varsa quad işlemcide yollayın :)
-----------------------------mürid sen nettin:) elimizden geldiğince 3-5 bişiyler yapalım dedik sen 4 çekirdekli istedin:)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------ambient bunu yazdı:
-----------------------------valla banada ddr 2 2gb 800mhz ligi lazım yıl 2012 p4 işlemci kullanıyorum varsa quad işlemcide yollayın :)
-----------------------------mürid sen nettin:) elimizden geldiğince 3-5 bişiyler yapalım dedik sen 4 çekirdekli istedin:)
-----------------------------quad demişsek core 2 duo işlemcide olur :)