1 Gb Güncelleme Olur Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bilgisayarı açtığımda güncelleme işareti çıktı service pack 3 ü yüleyeyeim mi die sordu.okey dedim. yükledi. yükledikten sonra yeniden başlattım. başlatınca yine güncelleme işareti çıktı ama bu sefer neyi güncellediği filan yazmıyordu. bi süre güncelledi. hard disc te 1 gb a yakın yer doldu. service packten kaynaklanmıyor. çünkü o 85 mb filandı heralde. ayrıca windows klasörü 3.3 gb gelio? sizde de bu kadar büyük mü? normal mi yani? son olarak allah belanı versin microsoft diyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Benim windows klasorum 2,82GB şuan sp3 setup dosyamda 302mb :|

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    service pack 3 300 mb kadardı sanırım, bunun yüklenmiş hali de 1.5 2 katı falan olsa... bi de backup falan alıyo baya bi yüklerken onlar da az buz yer kaplamaz 1 gb dediğin erir gider senin anlicaan. sen sp3 entegreli bi windows kur daha temiz olur.

Metallica Rules
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    service pack 3 300 mb kadardı sanırım, bunun yüklenmiş hali de 1.5 2 katı falan olsa... bi de backup falan alıyo baya bi yüklerken onlar da az buz yer kaplamaz 1 gb dediğin erir gider senin anlicaan. sen sp3 entegreli bi windows kur daha temiz olur.
    -----------------------------

hocam yüklerken 85 yazdı sp3 ü. onun açılmış hali senin dediğin gibi 300 gelsin. format atmak istemiyorum bıktım artık tam bi işkence 100 tane programı serialleri crackleri cart curt sinir hastası edecek beni. temp dosyasına baktım orası da boş. şu backup dosyalarını filan silme şansımız yok mu? 2. hard disc yandı hafıza sorunu yaşıyorum. bu kadar büyük bi alan durduk yere mundar olsun istemiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    zaygo'nun da dediği gibi sp3 302 mb'mış, 85 mb olan o güncelleştirme nedir bilmiyorum. Format konusunda diyeceğim şimdi tut da format at sonra sp3 lü xp kur değil tabiki ama sp3 lü bi windows edin diğer formatında onu kur. backup dosyaları ise windows klasörünün içinde isimleri mavi renklerle yazılı olan klasörler olması lazım ama sana şunlar sp3 setupından sonra olan backuplar şunları sil diyemem hangileri onları da bilmiyorum. İlla ki o 1 gb ı kurtarmak istersen sp3 ü silmeyi dene eğer silinebiliosa hadi kolay gelsin

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ben geçen güncelledim internet şyeni bağlandı eve 600-700 mb tutdu abartma arkadaşım belki okadar bile tutmadı korsan ama lisanslı xp kullanıyorum ;)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

1 gb'da olur 2'de normal.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    benim win klasörüm 2 gb mesela sp3 yüklü

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 8