1 Gb Ram‘İ 5 Gb Gösterme ?
-
Çalıştığım yerdeki adam bunu yapmış soruyorum söylemiyor. 1 gb ram takılı pc'de ama bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gelip bakınca 5 gb gösteriyor. Bunu nasıl yaptı acaba bilen biri varsa anlatabilir mi? Hem donma kasma falan da yapmıyor ne hikmettir anlamadım :S O pc'de win7 yüklü hemde .
-
Kanka adam seni kandırmış olabilir fiziksel olarak imkansız bir olay bu nedenini sorucak olursan o ramin çipi kapasitesi ayakları belli 1 se 1 dir 5 gördüğün yer kayıt defterinden geliyor olabilir ayrıca kendi düzeltmiş olabilir bence bir kahramanlık değil. Şaka yapmış sana :D
-
Sadece gösterebilir , 5 gb olmaz yani performans. Nasıl gösterildiği internette vardır resimli anlatım hem de :D
-
Shimarik bunu yazdı:
-----------------------------
Kanka adam seni kandırmış olabilir fiziksel olarak imkansız bir olay bu nedenini sorucak olursan o ramin çipi kapasitesi ayakları belli 1 se 1 dir 5 gördüğün yer kayıt defterinden geliyor olabilir ayrıca kendi düzeltmiş olabilir bence bir kahramanlık değil. Şaka yapmış sana :D
-----------------------------Hocam ben öyle şakanın gözünü severim :D Kayıt defterinden yapılıyorsa yardım edebileceksen bi anlatıver be .. :)
-
RootB bunu yazdı:
Sadece gösterebilir , 5 gb olmaz yani performans. Nasıl gösterildiği internette vardır resimli anlatım hem de :D
-----------------------------bi türlü bulamadım hocam ya :S 2 3 gündür bakınıyorum gugıl amcaya da sordum yok bulamadık ...
-
98 de kayıt defterinden yapıyoduk ama onun üstünde nası yapıldığını hatırlamıyorum...
Eğer bilgisayar 5 gb kullanıyor diyorsa, hemen uzaklaş hocam o adamın yanından yüksek cahiliyet var...
-
renegadealien bunu yazdı:
98 de kayıt defterinden yapıyoduk ama onun üstünde nası yapıldığını hatırlamıyorum...
Eğer bilgisayar 5 gb kullanıyor diyorsa, hemen uzaklaş hocam o adamın yanından yüksek cahiliyet var...
-----------------------------yok hocam kullanmıyor adam öyle göstermiş artık nası yaptıysa. Bnm makinada xp sp3 yüklüde sanırım olmayacak boşuna kasıyoz...
-
CnqZ bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam kullanmıyor adam öyle göstermiş artık nası yaptıysa. Bnm makinada xp sp3 yüklüde sanırım olmayacak boşuna kasıyoz...
rene hocada benle aynı kanıda ayrıca boş ver senin ki 1gb görünsün dediğim gibi yine regedittir şuan sorarsan bilmiyorum ama o bilgisayarım özellelikler penceresindeki görünen çoğu şirket be konfigürasyon bilgisi regeditten okunuyor biraz araştırırsan bulursun