folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Günde Ne Yapılabilir ? - İngilizce Bilen Mürid/Mürideler

1 Günde Ne Yapılabilir ? - İngilizce Bilen Mürid/Mürideler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

merhaba hocalar.. erasmus programıyla yurt dışı staj için başvuru yaptım.. 

20 si son günmüş apar toprar hallettim başvuruyu .. ingilizcem bilgisayar ingilizcesi kadar.. cumartesi 11 de sınav olduğu söylendi ( 50 soru 2 şer puandan)

gramer ağırlıklı son saatlerimde kafa patlatmak istiyorum.. ne önerirsiniz ? örnek soruları indirdim baktım.. bu kadar kısa sürede ne yapılır hiç bi fikrim yok.. yardım müridler..

vakti olan ingilizce bilen mürid varsa pm atarsa sevinirim

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

listening varsa biraz dinle.. hatta örneklerine bak. genelde pre-intermediate düzeyse soraralar.. listeningdeki sıraya iyi bak. bir soru için tek bi

kere okuyup tekrar mı ediyorlar aynısını yoksa tüm metni okuyup bittikten sonra mı tekrar ediyorlar. buna dikkat et.. ve sınavlarda genelde

british aksanı  ile konuşanlar dinletiliyor

writing için de, bir şeyler yazacaksın. mesela bir arkadaşın var onu türkiyeye davet eden bir mail yaz diyecekler. mümkün mertebe basit cümleler

kur. uzun olacak diye kasma kendini , çünkü yanlış yapma ihtimalin daha fazla. eğer emin değilsen basit kurmak çok daha iyi. bırak cümlen bi kaç

kelimeden oluşsun hiç önemli değil. önemli olan doğru yazıp yazmadığın onlar da ona bakıyorlar

gramerde de relative clause, if clause ve noun clause konularına bak. bunlardan çok çıkacaktır.. bazı soruları da zaman yapıları ve özne tiplerine

bakarak çözeceksin. bunlarla ilgili de pratik yap.

eğer bu cümlenin benzeri hangisidir gibi bir soru sorulmuşsa orada da zaman yapılarından git. mesela ana cümlede now var, şıklarda currently, at this time, at the moment gibi ifadelere bak.. aklıma gelenler bunlar..

unbalanced tarafından 22/Şub/13 02:38 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

unbalanced hoca çoğuna değinmiş ek olarak

wrintingde eğer biliyorsan,zarfları (adjectives) kullanamaya özen göster.

sorular ise bizde üds tarzıydı. sizde nasıl olur bilemem fakat tenselere bak bir günde had +v3 , have+v3 yada will have + v3 lü çekimlere bak genelde if li yapılar önemli 4 adet kuralı vardı

if + geniş zamanlı cümle, geniş zamanlı cümle gibiydi

zamanın kısıtlı olduğu için anca bu kadar.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hafiz eger su an ki bilgin ile gecebilecek kapasitedeysen bu sinavi gecersin, ornek sorulara bakmissin yapabiliyorsan yeterli soruyu olur ama baktin olmuyor yeterli degilsin ben bir gun kastirip sansimi denemek istiyorum diyorsan dedigin imkansiz, bir gunde yeterlilik seviyesinde bir yabanci dili ogrenemezsin

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

kelime bilgim var , yazılı sınav ve sözlü sınav var hocalar.. yarın yazılı sınav var.. okuduğum cümleyi kelime anlamlarından çıkarabiliyorum tamamen turist sayılmam bu yüzden kasmak istiyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

B2 seviyesinde olur Erasmus sinavlari, writing bolumunu es gectigim icin basarisiz oldum bu sene :D Gramer, reading ve listening bolumlerini tama yakin yapmama ve bolum 1.si olmama ragmen writing yuzunden gecemedim :D Zaten son sinifta tam yil gitmeyi planliyordum oylesine girdim sinava. 

Oyle bilgisayar ingilizcesi ile gecilecek sinav degil :D

Adam gibi oturup essay yazacaksin :D

B2 kapsamina bakabilirsin linkten

http://en.wikipedia.org/wiki/Common_European_Framework_of_Reference_for_Languages

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Sağlam çalışman gerek. :) Staj için ayrıca davet gerekiyor diye kalmış aklımda. Yoksa başka bir şey mi idi o... Yukarıda bir sürü tavsiye va ve hepsi haklı. Umarım faydası olur.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocalar sınav test.. sözlü sınavda kağıt çektirip bi ülkeyi şehri tanıt gibi şeyler isteniyormuş.. yazılıyı atlatsam sözlüde bi şekilde 1-2 cümle ezberler şansımı denerim..

Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 8