folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 1 Haftalığına Almanyaya Giden Bir Kişi Telefondan En Ucuz İnterneti Nasıl Kullanır?

1 Haftalığına Almanyaya Giden Bir Kişi Telefondan En Ucuz İnterneti Nasıl Kullanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hattı yurt dışı dolaşım ve aramalara açtırdım hocalar , gittigim zaman sadece whatsapp ı kullancagım mesajlasmak ıcın hangı trafıyı satın alabilirim 1 hafta yetecek sekılde varmı bır fıkrınız ?

not : Hat avea kontorlu

Almanyadan hat alınsa 1 haftalık kullanılsa sonra atılsa dahamı mantıklı olur ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

noname konuya bekleniyor, up olsun bu arada

trader
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam almanya ya isviçre hattıyla gittim her şey bitti :D en son bi telefoncuya girip oradan iletişim kurdum.. internetler acayip pahalı.

türkiye de bazı firmaların kampanyaları var hocam 

sadece whatsapp kullancaksan aylık 25 liraya günlük 25 mb paket var hocam vodafone un

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/yurtdisi-gunluk-internet-paketi.php

bak bunlara..

almanya da turkcell hattı var, ben ondan aldım bi tane, daha doğrusu patron ondan aldı bana.. o tarz bir şeyler alabilirisin. ama sadece whatsapp ise vodafone mantıklı geliyor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam almanya ya isviçre hattıyla gittim her şey bitti :D en son bi telefoncuya girip oradan iletişim kurdum.. internetler acayip pahalı.

türkiye de bazı firmaların kampanyaları var hocam 

sadece whatsapp kullancaksan aylık 25 liraya günlük 25 mb paket var hocam vodafone un

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/yurtdisi-gunluk-internet-paketi.php

bak bunlara..

almanya da turkcell hattı var, ben ondan aldım bi tane, daha doğrusu patron ondan aldı bana.. o tarz bir şeyler alabilirisin. ama sadece whatsapp ise vodafone mantıklı geliyor

Hocam sagolda avea uzerınden kullanabılıcemız bırsey lazım. Almanyadan hattı kaca almıstınız hatırlıyormusunuz

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

neden avea olmak zorunda hocam? madem y.dışı hattı soruyorsun o zamn hat değişebilir yani.. bence vodafone alabilirsin faturasız sanırm ..

avea dakiler pahalı geldi 

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Aylik20MBInternetFaturasiz

baksana 20 mb aylık ..  diğerinde günlük 25 mb di..

hat sanırm 7 euro ya da 10 euroydu hocam. ama ben para vermedim, çünkü telefoncunun bilgisayarına bi kaç ayar yapmıştım para almadı adam.. içinde 7 euro mu ne vardı hattın içinde.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 5