1 Senelik Aşk... :( [Platonik]
-
9.sınıfın baslarında bir kızı kafama taktım... cok sevdim. onun için kendime zarar vermeye basladım... o zehri içimden atmam gerekiyordu. yine atamadım.sonucta bana döndü dedim beni gördü dedim seni seviyorum dedi .. cok umutlandım cok.. olcak sonunda dedim... ama tekrar terketti.. kendi mutlulugunu düşündü. beni düşünür gibi yaptı ama hep üzdü acı cektirdi. bende yemin ettim unutmıycam die. bana acı cektiren birine böyle kapılmak mantıken sacma, -bazıları sana kız mı yok dese de- aşk bu ota da konuyor b**a da... sayın abilerim, ablalarım...
BEN NAPAYIM ? [lütfen beni ciddiye alın :( ]
-
siktiret ne aşkıymış amq. asdasd
-
:\ konu geyik olunca...
Sana Kamasutra tavsiye etmek durumundayım::. -
....
-
renac bunu yazdı:
-----------------------------
:| 3sene benımde aynıdurum ama bana senı sevıorumd emedı bole bır durum var tum tbt bılıor:d a.q durumumu yeah el uzat
hocam bende 2.5 senelik platoniğim halini çok iyi anlıyorum -
renac bunu yazdı:
:| 3sene benımde aynıdurum ama bana senı sevıorumd emedı bole bır durum var tum tbt bılıor:d a.q durumumu yeah el uzat
-----------------------------ben bilmiyodum amq
-
koy g*tune rahman gitsin.. senden değerli değildir hiçbir kız.. bunu aklına sok.. sana değer verene sen değer ver...
-
sakın ayağına felan kapanıp nolur geri dön felan deme hacı. $ımartma sakın. Sen ağır takıl o geri dönecektir.Gördüğün zaman onu gözlerinin içine bakarak konu$
-
sagolun arkadaslar ama kızın okulda adı cıktı. batunun(yani benim) hayatını mahvetti hala baskasını seviyorum diyor diye... kız bu baskılarla zaten böyle devam edemez. ben bir mektup yolladım. cuma günü bir daha görüşmeyelim demişti. bugun yanıma geldi mektubu okumus. hepiniz haklısınız. yavastan geliyor ayagıma... herkes öyle diyodu ama inanmıyordum, dogruymus :D
g*tüm kaktı :D