folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1 Tb 3,5 " Hdd Ne Kadar Eder? 10 Ay Garantisi Kaldı.

1 Tb 3,5 " Hdd Ne Kadar Eder? 10 Ay Garantisi Kaldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Beyler elimde WD my book studio 1tb var. Yetmemeye başladı. 2 tb alacağım sanırım. Ancak kutusu lazım olduğu için sadece içindeki hdd yi satıyorum. Yani harici hdd satmıyorum içindeki 3,5" dahili hdd ki satıyorum. Daima depolama amaçlı kullandım. Dosyayı kopyaladım kapattım. Dosyayı okudum kapattım. En fazla 8-9 saat aralıksız açık kalmıştır. Ondada 1 tb veriyi yedeklerken felan unutmuşumdur. HD Tune testide yaptım (quick scan ve yavaş olanını) Bozuk küme felan yok hdd de yemyeşil raporu gösterdi. 3 Hafta felan oldu testi yapalı. Seri numarasından wd resmi sitesinden sorgulattım. Yalnız şunu söyleyeyim hdd seri numarasıda harici hdd seri numarasıda aynı. Bu garanti içindeki dahili hdd'ki tek başına kapsarmı bilmiyorum. O yüzden garantisizde varsayabilirsiniz. Kimseyi kandırmayı sevmem bu konularda.  Piyasası nedir ne kadar eder sizce. Eğer kafama yatarsa satacam inş. Ama içindeki verilerimi yedeklemeden de satamam. Muhtemelen alıcı kişi 4-5 gün bekler benim 2 tb alıp içine verilerimi yedeklememi. Bu koşullara göre fiyat tahminlerinizi yazarsanız sevinirim. Ona göre ilan açacam çünkü.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 667 Toplam Mesaj: 1