10 Gb Kotaya Kaç Lira Ödeyeceğim Yardım Edin.
-
Ya max 69 muş galiba ama yeni yılda değişmiş dediler bir rivayet geçen smile adsl den ardılar 1 gb başına 9tl dediler ne ettim ben hacılar.
1mbit ve 10 gb garip :S
100 lira mı 69 liramı :S
-
2 sene once 62 dıye hatırlıyorum gecen sene 69 olmussa
Maxsımum 70 odersın sıkma canını...
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
2 sene once 62 dıye hatırlıyorum gecen sene 69 olmussa
Maxsımum 70 odersın sıkma canını...
----------------------------- -
şimdi 32 farklı dosya var inecek şimdi yatmya gitsem acaba bunlar inermi bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum ? Video tiye almayın gece gece diye gizledim ancak sorun çıkarsa yanarım yarın net gidiyor tekrar uğraşamam ne yapmalı ??

-
formaldehit bunu yazdı:
şimdi 32 farklı dosya var inecek şimdi yatmya gitsem acaba bunlar inermi bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum ? Video tiye almayın gece gece diye gizledim ancak sorun çıkarsa yanarım yarın net gidiyor tekrar uğraşamam ne yapmalı ??

-----------------------------İnip inmemesi senin internet bağlantının kopup kopmaması ile alakalı birşey. Bugüne kadar mvcut internetinde kopma yoksa sorunsuz inecektir. Benim açımdan bakarsan olaya sittin sene inmez o dosyalar. Benim internet günde en az 20 kez internet gidip geliyor. Tamamiyle internet bağlantın ile alakalı bir olay. Yok arkadaş bana illa lazım dersen saat başı ve 1.5 saat bir kalkıp bakacaksın.
edit : yeni farkettim yarın derken Cumayı kastettin herhalde. Zaten cuma gününe giriş yapmışız. saati yeni farkettm.
-
şimdi baktımda hepsi durmuş durdur başlat yapınca yüklüyore. evet bugün içinde gidicek net.
-
formaldehit bunu yazdı:

-----------------------------usta biraz geç cevap olacak ama ne yaptın sen? aynı anda mı çalıştırdın o kadar dl u?
liste oluşturma var atıyorsun sırayla çekiyor idman. yalandan ne pcni ne modemini kas.
-
inmemiş zaten sıralaması nasıl oluyor??
-
formaldehit bunu yazdı:
inmemiş zaten sıralaması nasıl oluyor??
-----------------------------kuyrugu başlat diyiceksin oto indirir ayarını bozmadıysan 4 er 4 er indirir
-
eğer üyelikli hotfile rapid falan kullanıyorsan ve ordn indiryorsan dururlar sorna tekrar başlatırsın (devam edebilme) olayı vardır ama eğer yoksa net giderse geçmiş olsun