100 Adet Flash Oyun
-
Arkadaşlar site için lazım olmuştu aradıklarımı bulamadım ama güzel oyunlar var sanırım sizlerle paylaşıyorum buyurun indirin
http://hotfile.com/dl/135640619/aabe081/flash_games.tar.gz.html
-
burdada yaklaşık 8.500 adet flash oyun var
oyun sitesi açmak isteyen olursa bana ulaşşsın
thumbnail ileri mevcut veritabanınıda wp göre ayarlamıştım
konuyu görünce aklıma geldi :/
-
süpersin kardeşim bana ateş ve su barbie giydirme vs. oyunları olsa yetiyor ayrı olarak bunlar varmı ? yada hepsini ver :P
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------burdada yaklaşık 8.500 adet flash oyun var
-----------------------------Etiketleri, isimleri, açılamaları falan varmı hocam veritabanın da ?
-
hocam paylaşırsan yada mesaj olarak atarsan çk guzel olr
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------burdada yaklaşık 8.500 adet flash oyun var
-----------------------------bunların hepsinin toplam boyutu ne kadar acep ?
-
@cyber, hocam sadece isim olarak var ama isimleri kelime kelime ayırıp etiket olarak kullanabilir, yanlış hatırlamıyosam klasörün biride kategorilendirilmiş olmalı =)
@serhat, hocam yalaşık 6 gb olması lazım belki biraz fazla
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------@cyber, hocam sadece isim olarak var ama isimleri kelime kelime ayırıp etiket olarak kullanabilir, yanlış hatırlamıyosam klasörün biride kategorilendirilmiş olmalı =)
-----------------------------
bendede bi 7000 kadar flash oyun ve thumb ları var sendeki listeyle aynımı bilmiorum ama üşenmez upload edersem db yi genişletebilirsin :D
aklımda hep var bi oyun sitesi açmak ama o oyunların açıp tek tek isimlerine bakmak bile işkence gelio. hazır bi siteden botla falan çekerek ugrasılcak iş . -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------@cyber, hocam sadece isim olarak var ama isimleri kelime kelime ayırıp etiket olarak kullanabilir, yanlış hatırlamıyosam klasörün biride kategorilendirilmiş olmalı =)
-----------------------------
bendede bi 7000 kadar flash oyun ve thumb ları var sendeki listeyle aynımı bilmiorum ama üşenmez upload edersem db yi genişletebilirsin :D
aklımda hep var bi oyun sitesi açmak ama o oyunların açıp tek tek isimlerine bakmak bile işkence gelio. hazır bi siteden botla falan çekerek ugrasılcak iş .
-----------------------------bendekilerle birebir olduğunu pek sanımam hocam bi kaç site çekmiştim ben oyunları yarısına yakını oyunlar1.com dan aldım
http://www.tahribat.com/Dokuman-Php-Ile-Uzak-Siteden-Veri-Cekme-343/ şurdada döküman olrak vermişim tbt ye zaar
benim site açmak gibi bi dewrdim yok reseller hesabımı 1 ay sonra boşaltcam isteyen çeksin diye public ediverdim.