100 Dolara Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    Dünyadaki zenginlerler yoksullar aarasındaki ''dijital uçurumu'' kapatması umulan 100 dolarlıkdizüstü bilgisayarların üretimine gelecek yıl başlanıyor..Bilgisayarın mucidi ABD Boston daki Massachusetts Insitute of Technology Media Labaratuvarı Başkanı Profesör Nicholas Negroponte, 2006 sonuna kadar milyonlarca bilgisayar üretmeyi planladıklarını söledi.. ilginç birer tane almak lazım.. fonksiyonlarını yazmadım ama 500 megaherz işlemci ve diğer basitleştirilmiş fonksiyonlar ama idare eder.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    bi çıksın köydeki babaneme de göndertirim notebook ha :) abi 100 dolar nedir ya bi bilgisayara fx 5500 ekran kartına notebook alıcan borumu güzel olar haa

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

firewall niyetine kulaln işde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

firewall niyetine kulaln işde

benim aklımda o var zaten..p3 sistem i atarım laptop u kurarım yerine frewall die..havamız olur

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok la 500MHZ miş ben alışığım 500 kullanmaya :D sorun deil alır kullanırım kesin:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    acaba türkiyeye hemen gelecek mi yoksa oyun ve albüm ve sinema filmlerinde olduğu gibi aylar hatta yıllar sonra mı gelecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    o şerefsizler hayatta uretmez :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    bunlar satılmayacak dağıtalacak.

Tasarımı bilinen dizüstü bilgisayarlardan biraz farklı olacak ve kendi elektriğini yanına yerleştirilen kolun çevrilmesiyle üretecek 100 dolarlık laptop, çeşitli biçimlerde katlanabilecek ve darbeye karşı dayanıklı lastik koruyucuyla çevrelenecek.
    AC adaptör kablosunun aynı zamanda taşıyıcı omuz bandı olduğu bilgisayar, üretim masraflarının kısılması için günümüzde standart olan işlemci hızından biraz düşük olan 500 megahertz işlemciye sahip olacak.
    Aynı zamanda acil durumlarda iletişim sağlanabilecek bir araç olarak da kullanılması planlanan bilgisayarın ilk modellerinde güç kaynağı kolunun bir kez çevrilmesiyle 10 dakika yetecek güç sağlanacak.
    Kablosuz internet erişimine sahip olacak bu dizüstü bilgisayarlar, yakındaki aynı model laptoplarla doğrudan bağlantıya geçebilecek ve bunlardan birinin internete girişi varsa diğer laptoplar da bu girişten faydalanabilecek.
    Bilgisayar, çocukların oyun oynayabileceği, aynı zamanda televizyon da izleyebileceği şekilde tasarlandı

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badboy7
    badboy7's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı:

bunlar satılmayacak dağıtalacak.

Tasarımı bilinen dizüstü bilgisayarlardan biraz farklı olacak ve kendi elektriğini yanına yerleştirilen kolun çevrilmesiyle üretecek 100 dolarlık laptop, çeşitli biçimlerde katlanabilecek ve darbeye karşı dayanıklı lastik koruyucuyla çevrelenecek. AC adaptör kablosunun aynı zamanda taşıyıcı omuz bandı olduğu bilgisayar, üretim masraflarının kısılması için günümüzde standart olan işlemci hızından biraz düşük olan 500 megahertz işlemciye sahip olacak. Aynı zamanda acil durumlarda iletişim sağlanabilecek bir araç olarak da kullanılması planlanan bilgisayarın ilk modellerinde güç kaynağı kolunun bir kez çevrilmesiyle 10 dakika yetecek güç sağlanacak. Kablosuz internet erişimine sahip olacak bu dizüstü bilgisayarlar, yakındaki aynı model laptoplarla doğrudan bağlantıya geçebilecek ve bunlardan birinin internete girişi varsa diğer laptoplar da bu girişten faydalanabilecek. Bilgisayar, çocukların oyun oynayabileceği, aynı zamanda televizyon da izleyebileceği şekilde tasarlandı

abi resmen bomba!!! cıksın almayanı s*****ler...

badboyzzz!! for life!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    öyle bişey olursa gerçekten güzel olur.alırız üç beş tane aq

Sizce bu bir vedamıydı?
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 10