100 Kontör Hediye!
-
türkcell amca bi kampanya başlatmış da kimsenin haberi yok a.q. yani benim yoktu haberi olmayan arkadaşları düşünerekten konusunu açtım
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/ebulteneuyeolun?banner=dig_20081116_ebulteneuyeolun#
linke giriyon iye oluyon 100kontör verio 24 süre verio sana..
direk abanmayın ihtiyacınız oldugunda bu işlemi yapın 24 saat süreniz var çünki
hadi selametle..
-
daha önce verildi vede bu nimetten faydalandım:D
tavsiyen şimdi almamanız saat 12 yi geçsin ondan sonra alın yoksa 2 saat snra biter kullanma hakkınız
-
Böyle konular bana yarıyor ya.Sagolasın,böle şeyler olunca haberimiz olsun.
-
ben bu dalgaya üye oldum 22 kasimda kont gelmedi mail attim biz yükledik siz 22 kasimda konusma yapmamis gözüküyorsunuz die cevap geldi bende türkcele kafam girsin die tekrar yolladim.
-
valla sacma gıbı ama bakalım
-
daha öncede yapmıştı böyle, güzel birşey.
-
- Bende Yararlandım Ama Kampuslü Olduğum İçin Çok Çabuk Çarçur Oldu 10 Dakkada Yalan Oldu 100 Kontör Arkadaşlar Olay Doğru Ama Kampüslü Olanlar Dikkat Etsin Başka Oparatör Aramış Gibi Kontör Yiyor İbneler Saygılar..
NOT : Bu Arada Msj Flan Gelmiyo Gelecek Die Beklemeyin :D Direk Turkcell Numarası Arayın İşlemlerden Sonra Görüşmeye Açılıyor :DD -
Hayden Bakalım Hayırlısı Bende Katıldım Olaya Gelecekmi Acaba Bu Kontör. :)
Not.. : Bekliyorum Gerçi halada Sadece Bir Defalıkmış Meret. Aynı Numaradan Bir Daha almaya izin vermiyor. :(
-
öncelikle böyle bir konudan bizi haberdar eden arkadaşa paylaşımında dolayı teşekkürler +rep:D
beyler e-bültene üye olduktan sonra online işlem merkezinden 31 ocak tarihine kadar istediginiz zaman 24 saat kullanımlık 100 kontörünüzü yükleyebiliyorsunuz.. zaten online işlem merkezine girdiginizde isim ve numaranızın yanindaki kutucuğa tıklamanız yeterli altta vermiş oldugum resimdeki gibi bir mesajla karşılacaksınız onaylamanız halinde işlem tamamdır..
-
dün kullandım bedavaya konuştum