100% Onaylanan Adsense Başvurusu Yapmak
-
Seznam.cz firması ile google cek cumhuriyetinde ciddi bir rekabet içinde seznam.cz pazarın %70 ine hakim google da seznamdan gelen herkesi kendine çekmek istiyor bu yüzden seznam mail sahipleririn hesapları hızlı bir şekilde onaylanıyor ( tabiki rekabete girdiler diye ***** içerikli abuk subuk adsense kurallarına uymayan başvuruları kabul etmeyecektir )
Öcelikle buradan mail hesabı açın.
Zvolte si uživatelské jméno - Kullanıcı adınız
Heslo - Parola
Heslo znovu - Parola tekrar
Kontaktní e-mail - Kontakt mailiniz yani kayıtlı olan bir mail adresiniz ornek xxx@gmail.com
Rok narození - Doğum yılınız
Kontrolní otázka - Guvenlik sorunuz ( rodne prijmeni matky ) bunu secin annenizin kızlık soyadı
Odpověď - Güvenlik soruusunun yanıtı
Ověřovací kód - Güvenlik kodu
Souhlasím s podmínkami použití služeb Seznam.cz - bunu işaretleyin
Zalozit ucet deyin ve mailiniz tamam sonrada Jdi na Mail e tıklayın
Sonrada bu maille google adsenseye basvurun en gec 24 saate onaylanıyor adsense hesabınız.
Önemli: Adsenseye başvurduktan sonra mailinizi açıp www.seznam.cz sitesinden adsenseden gelen maili onaylamanız lazım aksi takdirde başvuru alınmaz.
Birde Adsense başvurusu esnasında bizi nereden duydunuz kısmında seminer ve fuarlar seçeneğini seçiniz.Not : yöntem alıntıdır deneyip sonuc alan kişi sayısıda fazla oldugu icin konuyu actım.
-
Denemekten bişi kaybetmeyiz :|
-
Para nereye gidiyo :) Çek cumhuriyetine mi? :)
-
Saol hacı bu ara ihtiyacım olucak buna..
-
tşkler kardeşim.. bence gerek yok bu kadar uğraşa normal şekilde kayıt olun ben 2 kere kayıt oldum hiç sorun yaşamadım.
-
arkaaşlar ben gmail den bi e mail aldım aynı gün bir blogger dan bir blog açtım içine birkaç yazı koydum. adasense başvurum ertesi gün onaylandı. deneyin sizde.
-
kimisi çözmüş olayı 3-4 saatte onay alıyor. bana 3,5 saatte geldi adam rahat 50 kişiye almıştır hesap :)
-
bana pin gelmedi 2 senedir :/
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
bana pin gelmedi 2 senedir :/
-----------------------------hoca senin sitenin içeriği ne :D
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
arkaaşlar ben gmail den bi e mail aldım aynı gün bir blogger dan bir blog açtım içine birkaç yazı koydum. adasense başvurum ertesi gün onaylandı. deneyin sizde.
-----------------------------aynen.gmail+ özgün içerik yapın veriyolar onay hele bide adrese au falan yazarsanız kesin geliyor :D
-
içerik ne olması gerekiyor peki hızlı onaylanması için