folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1000-1500 Tl Arası Dizüstü Pc Tavsiyeleri

1000-1500 Tl Arası Dizüstü Pc Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

arkaaslar elımde acer marka dizüstü vardı benu birine sattım

su anda 1500 tl ye kadar yeni bir tane alabılırım.fiyat persormans denklemini kendim çözemediğim için müridlerden yardımalmak istedim.tavsiyesi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

bu arada sağdece internette gezmeyeceğim oyunda oynamak ıstororum bunu dikkate alırsanız iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum...  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    bunula ilgili konularda bilgisayar istekelrını fiyatları gıt gide dusuo :)  ben 4000 euro luk ıstıyorum ne alablırım die acmıstım 1- hafta sonra 3000 tl lik isteyen vardı sonra 2 bin gordum sımdıde 1000-1500 bakalım asagısı gelecekmı :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    1250 TL YE  Acer Aspire 6930G-644G32MN laptop aldım fordaki arkadaslarında seçiimde büyük katkısı oldu:) saka bir yana 1 gh harici ATI HD 4650 4 gb da rem var dun aksam cod5 kurdum zerra kadar kasma olmadı herkeze tavsiye derim piyasa satış fiyatı 1500 çivarlarında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

oyun oynamam fazla dersen http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/acer-eme725-423g25mi-cd-2-0ghz-3gb-250gb-15-4-notebook_30.001.1177.0271.htm bunu öneririm. çift çekirdek, 3 gb ram, 250 gb hdd, dahili kamera, 15.6 geniş ekran vs.

Bunu evde kullanıyorum gayet şık ve performanslı. Ama ilk vista ile geliyor lisanslı olarak. Ben direk sildim xp kurdum canavar oldu makine. XP driverleri var. Sorun çıkartmıyor.

Toplam Hit: 1204 Toplam Mesaj: 4