1000 Tl Civarı Masaüstü Sistem Önerisi...
-
1000 tl civarı sadece kasa ve içindekilerden oluşan bir sistem önerisi istiyorum... Yardımcı olursanız sevinirim...
-
ne amaçla kullanacaksın. biraz bilgi ver.
-
Hocam çok iyi bir sisteme gerek yok... Orta düzey oyunları oynasın, internete girsin, ofis belgeleri çalıştırsın, video izlensin :) Bana denilen bu... Bir öğretmen arkadaş için bakıyorum...
-
fx 4100 islemci
m5a97 anakart
8 gb ram
450 500w bi power bak bilemiycem onu
hd6570 ekran karti
-
-
İntel i3-i5 görmeyince kötü bilgisayar sanıyorlar onu, hatta neye yaradığı önemli değil "bunda i5 niye yok" diyorlar :)
Teşekkürler önerileriniz için...
Varsa başka fikri olan bekliyorum....
-
ekran karti pek iyi degildir. Onun icin daha ayrintili arastirma yap bu aklima ilk gelenlerdi.
-
yıllar sonra oyun oynayasım geldi orta halli bişiler lazım oldu;
MaviGozluDev tarafından 22/Ara/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir
256 gb ssd - 369 TL Bimeks
MSI B75MA-P45 - 175 TL Vatan
i5 3470 işlemci - 350 TL sanalpazar
hd7850(garantili 2.el) - 280 TL sanalpazar
1174 lira para harcamışım.. bissürüde oyun indirdim, crysis3 ten başladım ilk olarak.. sıkıldım lanet oyunda sarmadı, hevesim kaçtı anasını satiim :) :)
gtaV aldım ps3 te ona sardım , o bitsin COD ghost tan başlayıp gene oyunlara dalıcam işallah hevesim gelicek gibi :D :D
netten ara tara ucuz bulduklarını topla, temiz 2.el ürün bulursan onları al daha mantıklı :d -
Teşekkür ederim.... Dediğim kendime alacak olsam esnek davranacağım da bir öğretmen arkadaş için olacak, fazla sorumluluk (2. el sorumluluğu vs) almak istemiyorum...
Fikirleriniz için çok teşekkürler...