folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1000 Yıl Ömrünüz Olsa Nasıl Planlardınız Kendinizi

1000 Yıl Ömrünüz Olsa Nasıl Planlardınız Kendinizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü düşünüomda 1000 yıl ömrümüz olsa ne yapardık size soruom ne yapardınız 1000 yıl ömrünüz olsaydı ? nasıl planlardınız kendinizi neler yapmak isterdiniz neler yapardınız ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

1000 yıl ömrüm olsa bile o kadar yaşayacagımı zannetmiorum.En fazla 100 yıl.Sonra ilmegi boynuma gecirirdim.

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:
    -----------------------------

1000 yıl ömrüm olsa bile o kadar yaşayacagımı zannetmiorum.En fazla 100 yıl.Sonra ilmegi boynuma gecirirdim.

güzel. 

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ilk 1 yıl köpek gibi çalısır bana 998 yıl 364 gun 6 saat yeticek kadar bir servet elde ederdim

kalan 998 yıl 364 gun 6 saatinde paso sex ( sınırsız) farklı karı kızlarla

son 1 günde namaz kılardım tövbe ederdim :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

son günün sonunda da herhalde ..zebaniler dötünü şişleyerek ..içeri atarlardı seni!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:

son günün sonunda da herhalde ..zebaniler dötünü şişleyerek ..içeri atarlardı seni!!

:D valla bencede öle olur hem 1 yılda nasıl kazanacan o parayı şimdi kazan kalan ömründe ye :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    abi amerikanın köpegi olurdum 2 günde kazanırdım :) hatta cumhur bile olurdum türkiyeye amerika köpeği olunca :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ölmiyiceğim kesinse verirdim içikinin sigaranın gözüne gözüne.Ne yaparsan ölmeyeceksen (film vardıya spawn) en yüksek yerlerden atlardım denizde dipten giderdim hep zevk olsun diye millete kurşun sıktırırdım (önce bi 70 çünkü acımasın)..

ne biliyim bi ton iş çıakrdı başıma.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ölmiyiceğim kesinse verirdim içikinin sigaranın gözüne gözüne.Ne yaparsan ölmeyeceksen (film vardıya spawn) en yüksek yerlerden atlardım denizde dipten giderdim hep zevk olsun diye millete kurşun sıktırırdım (önce bi 70 çünkü acımasın)..

ne biliyim bi ton iş çıakrdı başıma.

zumsugunki güzel la :D kendimi otopsi ederdim şerefsizim nasılsa ölmüom :d

Toplam Hit: 1168 Toplam Mesaj: 9