1000 Yıl Ömrünüz Olsa Nasıl Planlardınız Kendinizi
-
abü düşünüomda 1000 yıl ömrümüz olsa ne yapardık size soruom ne yapardınız 1000 yıl ömrünüz olsaydı ? nasıl planlardınız kendinizi neler yapmak isterdiniz neler yapardınız ?
-
1000 yıl ömrüm olsa bile o kadar yaşayacagımı zannetmiorum.En fazla 100 yıl.Sonra ilmegi boynuma gecirirdim.
-
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------1000 yıl ömrüm olsa bile o kadar yaşayacagımı zannetmiorum.En fazla 100 yıl.Sonra ilmegi boynuma gecirirdim.
-----------------------------güzel.
-
ilk 1 yıl köpek gibi çalısır bana 998 yıl 364 gun 6 saat yeticek kadar bir servet elde ederdim
kalan 998 yıl 364 gun 6 saatinde paso sex ( sınırsız) farklı karı kızlarla
son 1 günde namaz kılardım tövbe ederdim :)
-
son günün sonunda da herhalde ..zebaniler dötünü şişleyerek ..içeri atarlardı seni!!
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------son günün sonunda da herhalde ..zebaniler dötünü şişleyerek ..içeri atarlardı seni!!
-----------------------------:D valla bencede öle olur hem 1 yılda nasıl kazanacan o parayı şimdi kazan kalan ömründe ye :D
-
abi amerikanın köpegi olurdum 2 günde kazanırdım :) hatta cumhur bile olurdum türkiyeye amerika köpeği olunca :)
-
ölmiyiceğim kesinse verirdim içikinin sigaranın gözüne gözüne.Ne yaparsan ölmeyeceksen (film vardıya spawn) en yüksek yerlerden atlardım denizde dipten giderdim hep zevk olsun diye millete kurşun sıktırırdım (önce bi 70 çünkü acımasın)..
ne biliyim bi ton iş çıakrdı başıma.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ölmiyiceğim kesinse verirdim içikinin sigaranın gözüne gözüne.Ne yaparsan ölmeyeceksen (film vardıya spawn) en yüksek yerlerden atlardım denizde dipten giderdim hep zevk olsun diye millete kurşun sıktırırdım (önce bi 70 çünkü acımasın)..
ne biliyim bi ton iş çıakrdı başıma.
-----------------------------zumsugunki güzel la :D kendimi otopsi ederdim şerefsizim nasılsa ölmüom :d