10.000 Tl Kredi Almak İstiyorum Hangi Bankanın Faizi Düşük
-
arkadaşlar 10bin tllik eski parayla 10 milyar kredi almak istiyorum ihtiyaç kredisi 2 kişiye 5er milyar borcum var ama bu parayı bulmam mümkün değil kredi çekip taksitle tek 1 bankaya borcum olsun istiyorum borçlu olduğum kişiler taksit gibi ödeme istemiyolar... Sizden ricam kredi çekenlere soruyorum yada çekmeyi düşünenlere en düşük faiz hangisinde acaba birde mesala %1.9 falan faiz diyolar ben onu anlamıyorum 36 yada 48 ay gibi uzun bir süre olsun 10 milyar çektiğimizde o bankada kaçtan geri ödüyeceğimi yazabilirmisiniz benim için çok önemli...
-
şuanda en düşük halk bankın sanırım.. halk bankın sitesine gir orda gereken bilgiler mevcut maaşın 10 katına kadar kredi kullanabilirsin sanırım.. 10.000,00 TL çekeceksen bazı kesintiler var 200-300 TL bunuda göz önünde bulundur hoca.. birde dikkat et başka bir bankaya 1 kuruş borcun olsada vermezler kredi kartı borcun falan varsa onları kapat tüm bankaların bi arada topladığı bir sistem var orda tüm kimlik bilgilerini borçlarını falan araştırıyorlar borcun varsa vermezler..
-
hayer şu anda en düşük finansbank geçenlerde amcam çekti . bi kontrol et istersen ba$kan
-
valla abi akbank uygun gibi çok düşük vade farkları alıyolar.Ama ihtiyaç kredisi için bordro ve kefil şart.Allah kolaylık versin.
-
Dost Tavsiyesidir: Bir yolunu bul ama kredi kesinlikle çekme
Taksit Tutarı: 341,53 Geri Ödenecek Toplam Tutar: 16.393,60 Faiz Oranı(%): 1.94
Taksit Sayısı 48
-
yok yaa kredi çekmek için bile tonla şey istiyolar yok o yok bu reklamlarda hiç öle değil sanki bakkaldan ekmek alıyomuşun gibi
-
http://www.enuygun.com incele üstadım,
-
yardımlarınız için tşkr ederim arkadaşlar şuanda tahmin etiğimden tüm banklardakiler yüksek onun için bi süre sonra çekmeye karar verdim yardımlarınız için sağolun...
Toplam Hit: 2352 Toplam Mesaj: 8