folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 10.000 Tl Kredi Almak İstiyorum Hangi Bankanın Faizi Düşük

10.000 Tl Kredi Almak İstiyorum Hangi Bankanın Faizi Düşük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    arkadaşlar 10bin tllik eski parayla 10 milyar kredi almak istiyorum ihtiyaç kredisi 2 kişiye 5er milyar borcum var ama bu parayı bulmam mümkün değil kredi çekip taksitle tek 1 bankaya borcum olsun istiyorum borçlu olduğum kişiler taksit gibi ödeme istemiyolar...  Sizden ricam kredi çekenlere soruyorum yada çekmeyi düşünenlere en düşük faiz hangisinde acaba birde mesala %1.9 falan faiz diyolar ben onu anlamıyorum 36 yada 48 ay gibi uzun bir süre olsun 10 milyar çektiğimizde o bankada kaçtan geri ödüyeceğimi yazabilirmisiniz benim için çok önemli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    şuanda en düşük halk bankın sanırım.. halk bankın sitesine gir orda gereken bilgiler mevcut maaşın 10 katına kadar kredi kullanabilirsin sanırım.. 10.000,00 TL çekeceksen bazı kesintiler var 200-300 TL bunuda göz önünde bulundur hoca.. birde dikkat et başka bir bankaya 1 kuruş borcun olsada vermezler kredi kartı borcun falan varsa onları kapat tüm bankaların bi arada topladığı bir sistem var orda tüm kimlik bilgilerini borçlarını falan araştırıyorlar borcun varsa vermezler..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    hayer şu anda en düşük finansbank geçenlerde amcam çekti . bi kontrol et istersen ba$kan

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    valla abi akbank uygun gibi çok düşük vade farkları alıyolar.Ama ihtiyaç kredisi için bordro ve kefil şart.Allah kolaylık versin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Dost Tavsiyesidir: Bir yolunu bul ama kredi kesinlikle çekme

Taksit Tutarı:341,53
    Geri Ödenecek Toplam Tutar:16.393,60
    Faiz Oranı(%):

1.94                           

Taksit Sayısı                 48

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    yok yaa kredi çekmek için bile tonla şey istiyolar yok o yok bu reklamlarda hiç öle değil sanki bakkaldan ekmek alıyomuşun gibi

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    http://www.enuygun.com incele üstadım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    yardımlarınız için tşkr ederim arkadaşlar şuanda tahmin etiğimden tüm banklardakiler yüksek onun için bi süre sonra çekmeye karar verdim yardımlarınız için sağolun...
Toplam Hit: 2352 Toplam Mesaj: 8