100K İnsta Login Olayları.
-
Dostlar şöyle ki elimde 100k user var.
şimdi bunlarla ilgili pek bir bilgim yok ancak sormak istediklerim.
- bunları aynı ip adresinden login etsem bir süre sonra patlar mı ?- aynı ip , farklı cihazlar veya tarayıcılarmış gibi göstersem ne olur.
kısacası instagram bu durumda neleri baz alıyor.
kUz3y tarafından 18/Kas/20 19:05 tarihinde düzenlenmiştir
sadece ip değildir diye düşünüyorum büyük bir şirkette mesela 1000 user aynı ip'den giriş yapıyor .. -
instagram = facebook = whatsapp
zor bi soru. kaydetmemene rağmen telefonda whatsappe kayıtlı numaraya göre bile check ediyor olabilir. rehberini bile görebilir..
-
4 hesaptan sonra check hocam.
-
smoker bunu yazdı
tamam ama neleri baz alıyor, ip - cihaz bilgileri vs.
-
kUz3y bunu yazdısmoker bunu yazdı
Benim dusuncel arkada yapaş zeka olduğu ve senaryolar üzerihden değerlendindiği
-
kUz3y bunu yazdısmoker bunu yazdı
3 hesapta bir ip device info degistir, bisi olmaz.
Istersen bizim sisteme dahil edelim bu userlari
Takip7.com
-
datan türk mü yabancı mı ?
100k data gerçek kullanıcı mı yoksa hepsi tarafından açılmış ya da satın alınmış hesaplar mı ?
kullanabileceğin çok mecra var.
takipçi satış siteleri için ilaç gibi olur :)
-
Böyle bir durumda Instagram'ın kendi yazılımının değil de, network güvenliğini sağlayan cihazlara ait Firewall'un aynı IP adresinden çok yüksek talep gelmesinden mütevellit engelleyeceği kanaatindeyim.
-
FireX bunu yazdı
Böyle bir durumda Instagram'ın kendi yazılımının değil de, network güvenliğini sağlayan cihazlara ait Firewall'un aynı IP adresinden çok yüksek talep gelmesinden mütevellit engelleyeceği kanaatindeyim.
Mantikli bulmuyorum. Luks ve 50+ odasi olan bir hotel networkunu dusunsene hocam.
-
end bunu yazdıFireX bunu yazdı
Mantikli bulmuyorum. Luks ve 50+ odasi olan bir hotel networkunu dusunsene hocam.
100k kullanıcıdan bahsediliyor. Bir de bu engellemeler anlık trafikle ilgili. Otelde binlerce kişi kalsa da hepsi aynı saniye içinde trafik yaratmıyor. Bunun yanısıra, bağlantı kapasitesi durumu var. İnternet kullanımı bu kadar yüksekse, böyle bir işletme satın alabileceği hizmet sınırlı olduğundan birden fazla hatta ihtiyaç duyacaktır. Bu da kısmen farklı IP'lerden giriş yapacakları anlamına gelir.
anonim6918524 tarafından 22/Kas/20 01:52 tarihinde düzenlenmiştir