1080P Veya 720P Inception [İstek]
-
tek link varsa öpücük.
-
daha dvd cikmadi diye biliyorum..ilk indirenlerden olacagim diye düsünüyorum :D
-
720p R5 var
Edit: biri sormus kısaca anlatayım.Buarada googlelayın daha ayrıntılı ögrenirsiniz.
Kısaca R5 nedir?
Kalitelimidir evet kalitelidir cogu tabi rip release grubunada baglıdır kalitesi.
Belli ülke ve bölegelerin belli dvd formatları olmaktadır.R5 rusya ve asya ülkeleri icin piyasaya verilen formatlardır.
-
ben indirdim onu ya harbi iyi hatırlattın dur izlim bunu bi :D:D
-
hocalar dvdrip'i falan yokmu bu filmin ? bende indirecektim ama çoğu reklam galiba çıkan sonuçların.
-
kaliteli görüntü diye var ama ses berbat sinema çekimi :) yokmu şöyle güzel bitane capsli :P
-
hocam hicbi yerde yok ve bi süre de olacagını sanmıyorum cünkü film fena hit yaptı.
sakın dvdrip diye hotfile kaynaklı dosyaları indirmeyin sürekli dosyaları farklı yerlere atıp boyutunu büyültmüsler hepsi fake.
keske gidip sinemada izleseydiniz, iyi ki izlemisim kacırılmaması gereken bir yapıt.
-
janni bunu yazdı:
-----------------------------
720p R5 var
Edit: biri sormus kısaca anlatayım.Buarada googlelayın daha ayrıntılı ögrenirsiniz.
Kısaca R5 nedir?
Kalitelimidir evet kalitelidir cogu tabi rip release grubunada baglıdır kalitesi.
Belli ülke ve bölegelerin belli dvd formatları olmaktadır.R5 rusya ve asya ülkeleri icin piyasaya verilen formatlardır.
-----------------------------Hocam indirip baktın mı?
TorrentLeech'e bile düşmemiş R5.. Pek sanmıyorum çıkmış olacağını..
-
Ts xvid 720p var arkadaslar pardon..
prism in..