10Cm (100Mm) Kasa Fanı Arıyorum
-
Kullandığım kasada 8cm ve 10cm kasa fanı için slot var 12cm'lik fan sığdıramıyorum. Şu anda 8cm'lik fan kullanmaktayım ve azından 7 derece falan sıcaklık farkı yaratıyor, yalnız küçük olduğu için gürültülü. Daha doğrusu ne işlemci ne ekran kartı ne psu fanları çıt çıkarmazken bu 8cm'lik egzos fan inletiyor. 10cm'lik, 3 pinli ve gürültüsüz bi fan nereden temin edebiliirm acaba?
* Şehir Antalya bu arada, elinde olan varsa gidip ondan da alabilirim.
ADMIN/MOD arkadaşlar: Şu anda gördüm ki 92mm fan diye bi dalga varmış benim 8cm'den büyük olan fan slotu muhtemelen 10cm değil de 92mm. O kadar hassas ölçemediğim için ilk başta ben 10cm sandım ve arayıp bulamadım. 92mm edinebilim birkaç ilan buldum o yüzden konuyu silebilirsiniz. Kusura bakmayın, iyi günler.
-
oldwolf bunu yazdı
Kullandığım kasada 8cm ve 10cm kasa fanı için slot var 12cm'lik fan sığdıramıyorum. Şu anda 8cm'lik fan kullanmaktayım ve azından 7 derece falan sıcaklık farkı yaratıyor, yalnız küçük olduğu için gürültülü. Daha doğrusu ne işlemci ne ekran kartı ne psu fanları çıt çıkarmazken bu 8cm'lik egzos fan inletiyor. 10cm'lik, 3 pinli ve gürültüsüz bi fan nereden temin edebiliirm acaba?
* Şehir Antalya bu arada, elinde olan varsa gidip ondan da alabilirim.
bakayım hocam bi dönerim sana.