1100 Güvenlik Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Merhaba 

elimde bi adet güvenlik kodu ile kilitlenmiş olan 1100 telefon var ve bu imei falan ayaklarıyla oluşan kodları denedim fakat kodu kıramadı bu kodu kırmanın başka bi yolu varmı? aramizda telefoncu arkadaşlar varsa yardım edebilirler sanırsam. 

birde kilidi kaldırmadan 1100 a has bi tuş kilidini aşma yöntemi vardı men tuşu c tuşu ve yıldıza aynı andamı en bişeyler yapıyorduk onu hatırlayan varsa yazıverin bi zahmet. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

bende de 1100 var araştırdım biraz ancak "telefonculara götür bir program sayesinde kırıyorlar" dışında bir sonuca ulaşamadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

nfader.su sitesinde denediysen zaten olmaz, orası s60 için çalışıyor, o telefonlarda ancak box kullanarak açılıyor bildiğim kadarıyla

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Yanlış hatırlamıyorsam menü ve c tusuna basılı tutuyordun.Sonra * tusuna bas diye yazı cıkınca * a basıp acıyordun.Ama bazen aynı seyı 2 defa yapmak gerekebılıyordu

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bi gece boyunca uğraştım ve buldum, belki birilerine lazım olur diye yazıyorum.

c tuşuna basıp hemen ardından c tuşunu bırakmadan menü tuşuna basıyoruz (ikisini beraber basılı tutuma süresi tahminen bir saniyenin 5te biri süresince) ve bırakıyoruz bıraktıktan hemen sonra hiç ara vermeden aynı işlemi yine tekrarlıyoruz ve bu sefer ekranda * a basın diyene kadar basılı tuutuyoruz ikisini birden ve *a basın dediği anda bastığımız tuşları bırakıp *a basıyorıuz ve tuş kilidi açılıyor. Fazla zor bişey değil aslında kolaymış :) yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

rica ederiz

"
Toplam Hit: 1197 Toplam Mesaj: 6