11.09.2012 Google Pagerank Ara Güncellemesi
-
Evet 2 gün önce google ara güncelleme yapmış bulunmakta.
Fakat kısıtlı bir güncelleme. 13 sitemden sadece 1 i değişmiş, bir tanesindede alt sayfa page rankları değişmiş.
-
Pagerank'ın ne etkisi var hocam?
-
geçenlerde bir makale okudum. bir skim değeri kalmadığını söylüyorlar.
-
necroshine bunu yazdı
Google'ın algoritmasını kimse bilmiyor şuan. O pagerank değerini de ben bir allahın google.com adresinde ölçülebildiğini görmedim. Bugüne kadar pr pr diyerek onca domain host satıldı. Şimdi bir de trustrank çıktı. Artık insanlar site açma kendini veya düşüncelerini duyurma derdinde değil google derdinde. Ama hiçbir büyük site de google için açılmamıştır bunu da söyleyim.
-
by_Tet bunu yazdınecroshine bunu yazdı
Google'ın algoritmasını kimse bilmiyor şuan. O pagerank değerini de ben bir allahın google.com adresinde ölçülebildiğini görmedim. Bugüne kadar pr pr diyerek onca domain host satıldı. Şimdi bir de trustrank çıktı. Artık insanlar site açma kendini veya düşüncelerini duyurma derdinde değil google derdinde. Ama hiçbir büyük site de google için açılmamıştır bunu da söyleyim.
büyük sitelerin sermayesi var bizim gibilerinde googlesi var zalimin zulmü varsa sevenin allahı var
-
EcHoLL bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
necroshine bunu yazdı
büyük sitelerin sermayesi var bizim gibilerinde googlesi var zalimin zulmü varsa sevenin allahı var
Mesaj alındı hocam hiç o açıdan bakmamıştım bak olaya düşüncelerimi acayip değiştirdin :) -
benim blogun pr 0 trustrank 10bin .
Nasıldır bu seo konusunda master yapmış müridler?
Trustrank kaç olmalı,kısaca ne işe yarar?