folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 12 Mart 1921 "İstiklal Marşı"Mızın Kabulünün 90. Yılı Kutlu Olsun.

12 Mart 1921 "İstiklal Marşı"Mızın Kabulünün 90. Yılı Kutlu Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

“Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın”

Parmak bassam olurmu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Konyali bunu yazdı:
    -----------------------------

adam imzayı atmış bizede taktir etmek düşer.

kutlu olsun (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Konyali bunu yazdı:

aminnnn

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

bide çakallar melodiyle oynayıp 'cakobenim' i ve benzeri lafları sokmasaydı :/

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Hakkıdır, Hakka Tapan Milletimin İstiklal!

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

18. Milli Eğitim Şurasında, Eğitim Ortamları, Kurum Kültürü ve Okul liderliği komisyon raporunun 33. Maddesi aşağıdaki şekildedir.

Madde 33- Törenler ve toplantılar, paylaşma, bütünleşme, denetim ve kontrol mekanizmaları olup okul yönetimi tarafından, kültürü etkileme, değiştirme ve yeni değerlerin paylaşılması amacıyla rutin ve zoraki katılıma dayalı etkinlikler olmaktan çıkarılıp yoğun olarak ortak duygu ve değerlerin paylaşımını sağlayacak şekilde düzenlenmelidir.

Gelen tepkiler üzerine 29. madde olarak şu son hali almıştır.

Madde 29. Ulusal ve resmi bayram törenleri ile belirli gün ve haftalarda yapılacak toplantılar ve kutlamalar; toplumda bütünleşme, paylaşma, denetim ve kontrol mekanizmaları olup yönetimlerce bu faaliyetler şenlik ve festival şeklinde kutlanmalı, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının desteği sağlanmalıdır. Bu faaliyetler kültürü etkilemeyi ve yeni değerlerden etkilenmeyi, ortak duygu ve değerlerin devamlılığını sağlayacak, ancak öğrencilerin derslerden uzun süre ayrı kalmayacakları şekilde düzenlenmelidir.

Ne yazık ki; İstiklal Marşının, öğrenci andının, milli bayramlar için yapılan törenlerin tartışmaya açıldığı bir dönemden geçiyoruz. Cumhuriyetin bize en büyük kazanımlarını içine sindiremeyenler, harekete geçmiştir. Türk Eğitim-Sen olarak öğrenci andının kaldırılması için propaganda yürütenleri, İstiklal Marşımızı tartışma konusu yapanları, milli bayramlarda yapılan törenlerle kavgalı olanları şiddet ve nefretle kınıyoruz.  Bu noktada, ihanet maddesinin sendikamızın talepleri doğrultusunda değiştirilmesi büyük önem taşımaktadır. Türk Eğitim-Sen; ülkemizin birliği ve dirliğine dinamit konulmasına, Cumhuriyetin kazanımlarına, değerlerimize saldırılmasına asla müsaade etmeyecektir.    

böyle giderse bir daha İstiklal Marşı yazacak gücü bulamayacağız belkide. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Medeni insanlarız, Ama medeniyet dediğimiz de tek dişi kalmış canavar, Bizim eskiden iman dolu göğüslerimiz vardı, Artık iman yerinde kızlar var,

Bu ezanlar ki şehadetleri dinimin temeliydi tabi eskiden di o, Şimdi Ezanı takan yok, 

Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal..

Kutlu olsun ,, Kabul görülmüş ama uygulama da değil.. 

Bu arada öğrencilere okutulan andımız ile istiklal marşını ayıramayacak kudrete sahip beyinlerimiz var memleketimizde, Saygıyla anıyorum..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

"Sen şehit oğlusun incitme, yazıktır atanı
    Verme dünyaları alsanda bu cennet vatanı"

Kendi bir halt olmayıpta adına modernlik deyip Osmanlı'ya sövenleri, iç işlerimizdeki her hadiseden sonra "AB memnun/ABD'den uyarı" şeklinde çarşaf çarşaf manşet atanları, mevkii için milli üretimi başkası adına engellemek için yola koyulmuş, şerefini vatanını satan kahpeleri daha ozamanlar görür gibi yazmış.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Verme dünyaları alsanda bu cennet vatanı 

le le le sakine
Toplam Hit: 1446 Toplam Mesaj: 10