120 Film Müzikleri
-

Barut Kokulu Sevdalar.mp3
Bekledik Hep Bekledik.mp3
Bir Zamanlar Cocuktuk.mp3
Buyuk Yolun Kucuk Yolculari.mp3
Catisma.mp3
Donmeyene Agit.mp3
Geceler Kac Saat.mp3
Goc Yollari.mp3
Hangi Ana.mp3
Harp Bayram Dinlemez.mp3
Harp Cocuklari.mp3
Helal Olsun Hepinize.mp3
Isyan.mp3
Jenerik Muzigi.mp3
Mektup.mp3
Nerde Benim Kuzum.mp3
Nur Icinde Yatsinlar.mp3
Oyuna Degil Sefere!.mp3
Seferberlik Seferberlik Seferberlik.mp3
Son Umut.mp3
Veda.mp3
http://rapidshare.com/files/106113071/2008-120-Orjinal-Film-Muzikleri-Ozhan-Eren.rar -
'ey sanli ordu, ey sanli asker' var mı ?
-
msn ni ver özelden atıyım mehter grubunu.
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne alakası var hocam film le? 120 1. dünya savaşında doğu anadolu bölgemizin yaşadığı mücadeleleri konu olarak ele alıyor. ermeni soysuzların çıkarttığı isyana karşı insanımızın dayanma gücünü izlerken ağlayasım geldi:( 120 kişiden 18 i kalıyor geriye 13- 15 yaşındaki çocukların :(
müzikleri çok hoşuma gitmişti izlediğimde teşekkür ederim.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var hocam film le? 120 1. dünya savaşında doğu anadolu bölgemizin yaşadığı mücadeleleri konu olarak ele alıyor. ermeni soysuzların çıkarttığı isyana karşı insanımızın dayanma gücünü izlerken ağlayasım geldi:( 120 kişiden 18 i kalıyor geriye 13- 15 yaşındaki çocukların :(
müzikleri çok hoşuma gitmişti izlediğimde teşekkür ederim.
-----------------------------filimde geciyor bu muzik.. cocuklari cepheye ugurlarken.. bi de izlemismis :@
-
-----------------------------------------------------------
http://www.osmanli700.gen.tr/download/010_Eski_Ordu_Marsi.zip -
evet çocuklar cepheye giderken hep birlikte söyleniyor fakat film müziği olarak özhan eren yapmamış orda bilmem anlatabildim mi:)
-
mayrip bunu yazdı:
evet çocuklar cepheye giderken hep birlikte söyleniyor fakat film müziği olarak özhan eren yapmamış orda bilmem anlatabildim mi:)
-----------------------------sonucta filmin icinde bi muzik.. edit (daha fazla uzatma..tartisacak diilim..)
@ gizemli, 2si icinde saol :)