125$ Paypal Bozdurulacaktır?
-
Birde burda şansımı deniyeyim. R10 dan birşey çıkmadı. Akbank veya yapı kredi havele. Kaynak: hotfile Kur: 1.4 İletişim pm
-
Düşünürsen 150 Liraya bozarım.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Düşünürsen 150 Liraya bozarım.
-----------------------------
uh hoca ne yaptın :) sağolasın çok düşük veriyorsun -
kaç para istiyorsunki onu direk değerinde bozsan 175 - 180 tl eder 150 lira vermişler düşük demişsin. bide nerden geldiği belli değil ya cc hackleyip yüklüyosan paypal sonra yakaladığına atlıyor yani sana değil bana atlıyor:)
-
kaynak hotfile demiş
hoca niye kendin paypaldan çekmiyosunki.
2-3 günde banka hesabına havale ediyorlar. ben o şekilde kullnıyorum.
-
r10 da marul diye biri war onla bayağa alışverişimiz oldu tavsiye ederim pp alım satım işi yapıyor
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------kaç para istiyorsunki onu direk değerinde bozsan 175 - 180 tl eder 150 lira vermişler düşük demişsin. bide nerden geldiği belli değil ya cc hackleyip yüklüyosan paypal sonra yakaladığına atlıyor yani sana değil bana atlıyor:)
Aciliyeti olmasa bizde biliyoruz vadesiz hesaba havale yolu ile göndermeyi. Zaten ben öyle yapıyorum. Kaynak olarak hotfile demişim. Bilip bilmeden balık gibi atlıyorsun. Explosive bunu yazdı:
r10 da marul diye biri war onla bayağa alışverişimiz oldu tavsiye ederim pp alım satım işi yapıyor
Bir tek ona bozduruyorum bende. Ancak kendisi ile msnde görüştüm tatilde olduğunu bu bölgeden banka hesaplarına giremediğin söyledi. R10 infomda pp bozdurmalarımı ona yaptığımı görebilrsin. Sağolasın önerin için. -
risk faktörünü göz önünde bulundurursak 150 gayet iyi bi fiyat sonuçta havale ücretide var 151 veriyorum bende :D
-
Arkadaşlar benden iyi teklif vermişler.Benimde son teklifim 155-TL
-
156 vereyim bende
-
1.4 kurdan bozdurdum r10 da teşekkürler.