128 Pci Ati Ekran Kartı Alacam?
-
Beyler 128 Pci Ati Ekran Kartı Alacam 2. eL temiz filan ne kadardır fiyatlar hakkında bilginiz varmı?
-
donanımdan fazla anlamam ondan dolayı.
128 Pci Ekran Kartı Alacam Ama Modeller Ve Ozellikleri Hakkında Hicbir bilgim yok ve butcem 70 ytl civarı onerilerinizi bekliyorum bu arada pc ozelliklerim :
2.4 ghz intel celeron işlemci
512 mb ddr 400 ram
64 onboard ekran kartı ( Ekran kartım onboard pci eklesem sorun cıkarmı)
Edit : foxconn 845GV4MR-ES (Anakart) .. -
Anakart onboard ise ekran kartını nereye takıcan :D:D
-
diom ya pci yuvasına su anda bırınde tv kartı takılı altındakıne ekran kartını takarım?
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
diom ya pci yuvasına su anda bırınde tv kartı takılı altındakıne ekran kartını takarım?
pci ekran kartı duymadım daha önce. pci express war bildiğim. orda agp girişi warmı anakartta? -
The-ExTaCy bunu yazdı:
Drawlord bunu yazdı:
pci ekran kartı duymadım daha önce. pci express war bildiğim. orda agp girişi warmı anakartta?-----------------------------
agp ler pci-ex ler cikmadan once ekran kartini hangi slota takiyodun?:) Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalim..
bos Pci slotun varsa bios dan on board ekran kartini disable et.. karti tak tanit kullan..
-
agp slotu vardır o makinanın iyi bak.
gri falan olur. pci slotları bittikten sonra bulunur. pci dan kısadır
beyazla şeçilen agp dir mavi ile seçilen pci.
ayrıca pci 128 vga bulmak o vga yı elde yapmak kadar zor.
-
3 tane slot war (pci). agp yuvası yok. pci lerin 1 inde tv kartı takılı web cameram nerde bulamadım kasanın resmını cekecemde :S
-
Fincan bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
Drawlord bunu yazdı:
pci ekran kartı duymadım daha önce. pci express war bildiğim. orda agp girişi warmı anakartta?-----------------------------
agp ler pci-ex ler cikmadan once ekran kartini hangi slota takiyodun?:) Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalim..
bos Pci slotun varsa bios dan on board ekran kartini disable et.. karti tak tanit kullan..
o zamanlar paylaşımlı kullanıyodum:D -
The-ExTaCy bunu yazdı:
Drawlord bunu yazdı:
pci ekran kartı duymadım daha önce. pci express war bildiğim. orda agp girişi warmı anakartta?
pci-e dir aslı .ama çoğu zaman pci die geçer burda bir yanlış yazma yoktur .+ onboard VGA 'm var diyor sen agp diyorsun .
bu arada biz burda sana ne kadar öğüt versekte sen yine al kasanı götür bi bilgisayarcıya elimde şöyle bir bütçe var böle böle bişey takacağım nasıl yaparız tarzında yardımcı olurlar
-
en son ztn onu yapacaktımda goruslerinizi almak istedim marka veya model hakkinda ondan dolayi.