folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 13 Mayıs Milliyet SBS Pozitif Dergisi Cevap Anahtarı

13 Mayıs Milliyet SBS Pozitif Dergisi Cevap Anahtarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Tahribat.com mürit ve mürideleri bu derginin 13 mayıs tarihli sayısının cevap anahtarını istiyorum 13 mayısta sorular vardı 14 mayısta da cevapları ancak 14 mayıstaki dergiyi kaçırdım Teşekkür Ederim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    up

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    arkadaşlar acilmiş biraz.. milliyette mi ne biyerde buldum ama marta kadar var :|

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek
    FBM'nin sitesine bak orda vardı galiba

https://twitter.com/erincsen
Toplam Hit: 1627 Toplam Mesaj: 4