13 Şehidimize Özel Klip
-
Önceki hafta Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde operasyona çıkan askeri birliğe PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Bolu Komando Tugayı'na bağlı Astsubay Çavuş Ahmet Sarıoğlu, Çavuş Bayram Güzel, Çavuş Turgay Salgar, Çavuş Mehmet Uyar, Çavuş Seyfi Altuntaş, Onbaşı Mehmet Yıldırım, Onbaşı Mehmet Uçarı, Onbaşı Kasım Aksoy, Onbaşı Ahmet Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun'un fotoğraflarının ve cenaze törenlerin yer aldığı birçok amatör klip, YouTube video paylaşım sitesine gönderildi. Türk milletinin birlik ve bütünlüğünün asla bozulamayacağı dile getirilerek, "Şehitler ölmez, vatan bozulmaz" sloganlarının yer aldığı amatör kliplerde terör örgütüne kan kusuldu. Hazırlanan kliplerin bazıları YouTube'de şu başlıklarla yer aldı: "Şırnak'ta 13 şehit (Ya sev ya terket), Her şey vatan için 13 şehit anısına, Şırnak'ta 13 gülümüz soldu, 13 şehidin anısına, 13 şehit cennetle müjdelenen 13 insan."
http://www.youtube.com/watch?v=gIgojklDmNk
ruhları şad olsun...
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
Şehit cenazesinde hükümet protesto eden vatan severler vardır
utanmadan bide alkışlarlar şehit i
-----------------------------
Öncelikle hükümetin amk :D Sonralıkla isteyen alkışlar, isteyen dua eder..Eyleme değil niyete bakmak lazım..Niyeti de biz bilemeyeceğimiz için yorum yapmak yanlış olur..
Bi de rica ediyorum, cevap yazacaksan; alta dini şeyler ile dolu "Alkışlamak caiz değil" yazıları falan yazma, çok duydum ben onları.. -
bulutun yazısına harfi harfine katılaraktan derimki
müzikle alkışla merhum insanlar uğurlanmaz... alkışta neymiş... rap müzikte neymiş... ulan onla vakit harcayacağna
bi fatiha okuda ruhlarına daha hayrın dokunsun... şehit ölür alkışlarız,ünlü ölür alkışlarız,devlet adamı ölür alkışlarız
neymiş bu alkışlama "ne güzel geberdin helal olsun,tebrik ederim alkışlıyorum..." anlamında felan bişey galiba...
cem karaca beni alkışlamayın tekbirlerle gömün dediğinde bir sürü adam cem karaca dinlemeyi bırakmıştı.. 30 yıllık
dostları cenzasesine katılmamıştı.. nası iş anlamadım garip bi toplumuz vesselam...
-
Hay senin diyanet işleri başkanına :)
Hoca orda slogan atan ülkücüler neden vatan sever olmuyorlar? Slogan attıkları için mi? Bırak allah aşkına..
Senin o iktidar dediğin herifin askerler için söylediği sözü hatırlatmama gerek yok değil mi?
"Askerlik yan gelip yatma yeri değildir"
Böyle bişe diyen adama az bile ama sen AQP li olduğun için istediğin yere çekip anlatırsın :) Hadi canım hadi.
İster alkışlarım, ister slogan atarım, istersem dua okurum.Diyanet miyanet bağlamaz beni, niyet önemli niyet..