13 Şubat Ehliyet Sınav Sonuçları
-
http://www.olcaysurucukursu.com/ehliyet_sinav_sonuclari.html
kitabı acmadan gitmiştim sınava.. 78/72/80 :B -
ya birşey sorucam bu sınavın geçerlilik süresi filan varmı ben agustos ayında sınavlardan geçtim ehliyet trafikte yatıyor
yurtdışında okuyorum bu yüzden almaya fırsatım olmadı ehliyeti bu ay içinde almayı düşünüyorum sınavın geçerlilik tarihi filan varmı bazı arkadaslar 6 ay dedi
6 ay içinde almassan hakkını kaybediyorsun filan dediler.Böyle birşey varmı yoksa istediğimiz zaman alabiliyormuyuz?
-
kaç kez girdiğimi unuttuğum,ödediğim sınav parasının ehliyet parasına yaklaştığı lanet olası ilk yardımı sınavını 73 ile sonunda geçmişim,haber için teşekkürler.
Edit:Babamın şöyle bir ilan vermesine ramak kalmıştı :)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
ya birşey sorucam bu sınavın geçerlilik süresi filan varmı ben agustos ayında sınavlardan geçtim ehliyet trafikte yatıyor
yurtdışında okuyorum bu yüzden almaya fırsatım olmadı ehliyeti bu ay içinde almayı düşünüyorum sınavın geçerlilik tarihi filan varmı bazı arkadaslar 6 ay dedi
6 ay içinde almassan hakkını kaybediyorsun filan dediler.Böyle birşey varmı yoksa istediğimiz zaman alabiliyormuyuz?
-----------------------------hocam kazanılan hak asla yanmaz, sadece sağlık ve savcılık belgelerini yenilersin
-
MOTOR_B
85
GİRDİ
TRAFİK_B
90
GİRDİ
İLKYARDIM_B
80
GİRDİ -
Sonuçlar beklediğimden daha iyi geldi
MOTOR_B
93
GİRDİ
TRAFİK_B
100
GİRDİ
İLKYARDIM_B
97
GİRDİ
-
Motordan filan hiç anlamıyorum... Nasıl geçerim bilmem...?