143 K Takibe-Takip Satılık Twitter Hesabı
-
Selam hocalar.
Tbt müridleri arasında da twitter işi yapan vardır düşüncesi ile buraya da konusunu açayım dedim. Konunun r10 linki de var.
Hesap düzenli takibe takip olarak kasılıp twit atılıyor. Bayan ismi taşıyıp kişisel ve özlü söz paylaşımı yapılmaktadır. Deck, bot, panelde ıvır zıvırlara bulaşmamış. (zaten o bezlere kafam basmıyor) Hattta hesap üstünde resim, link, ve başkasının hesabını beğen dahi yapılmamış temiz bir hesaptır.
Tabii ki buradan alıcı olursa fiyat konusun da tbt ayrıcalığı mutlaka yapılacak. Daha önce r10 eski üyeliğimin şifresini hatırlamadığım için @kreyzi hocamın sayesinde 300K'lık bi hesap satışım olmuştu.
Kullanıcı Adı (username) : PM
Hesabın açılış tarihi : 2015
Hesabın kullanım amacı : Kişisel, özlü söz paylaşımı
Takipçi Sayısı : 143 B
Takip Ettiklerinin Sayısı : 156 B
Tweetler : 888
Önceden Profil Suspend Yedi mi ? : HAYIR
Takipçiler organik mi ? : Takibe-takip organik
FİYAT : 650

-
yaw takipci olunca ne olunuyor ben onu anlamıyorum :S
-
MeTiN_7 bunu yazdı
yaw takipci olunca ne olunuyor ben onu anlamıyorum :S
eskiden ben de böyle düşünüyordum ama gayet güzel reklam yapılabilir örnek olarak
-
Pm alabilir miyim hocam birde anlamadığım birşey var 14.11.2015 te 135k takipçisi varmış 9 günde 8k nasıl arttı?
PLaXToR tarafından 23/Kas/15 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
hiç anlamıyorum bu twitterdan açtım bi kere bile tweet atamadım yani bildiğiniz uğraştım kastım ama olmadı yalnız Colin ile sorunsuz iş yapabilirsiniz ona kefil olabilirim hayırlı satışlar ufuk abü
-
PLaXToR bunu yazdı
Pm alabilir miyim hocam birde anlamadığım birşey var 14.11.2015 te 135k takipçisi varmış 9 günde 8k nasıl arttı?
pm gönderildi. Arkadaşın düşüncesini merak eden başka arkadaşlar için istatistiki verisini vereyim;

Hesaba günlük ortalama 1k takipçi geliyor.
@Nikoteen vay adamım benim yaa. İzine mi geldin?
-
Hocam hesabı alma gibi bi niyetim yok öğrenciyim. Lakin güzel bir ekmek kapısı. O kadar takipçi kasmayı nasıl başardın acaba
-
Mutubilir bunu yazdı
Hocam hesabı alma gibi bi niyetim yok öğrenciyim. Lakin güzel bir ekmek kapısı. O kadar takipçi kasmayı nasıl başardın acaba
Hesaba kaliteli ve aktif olarak twit attırarak. Tabii bunun yanında hesabın bayan ismi taşıyor olması da var. Mesela benim kişisel hesabım var 400 K tamamen organik. 2013'den bu yana kasıyorum. Ama bu hesap daha 1 yıllık bile değil şimdiden 145k oldu.