folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 15 Gün Sonra Türktelekomun Aboneliğimi İptal Etmesi.Sorunu.

15 Gün Sonra Türktelekomun Aboneliğimi İptal Etmesi.Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

4.6.2016 da basvurduğum 3 aylik internet paketim vardi.

Basşvurudan sonra 1 hafta boyunca 50 telefon görüşmesinden (belki daha fazla) sonra bir boka yaramayan çağrı merkezi (cagrimerkezi dediklerine bakmayin her sorunu sistem kaynakli deyip sizi baslarından atmaktan oteye gidemeyen bi sey )  kullanici adimi ve sifremi bana yollayamadilar. + cagri merkezinde 1 tane si yardimci oldu oda kullanici adimi yanlis verdi. Kendi cabalarimla bagli oldugum telekom santrale ulasip ordaki calisana derdimi anlattim bana kullanici adimi sifremi verdi sagolsun ..

ama bi ise yaramadi cunku hatti baglayanlar kabloyu kontrol ettik tamam deselerde malesef 2 elleriyle bir kabloyu baglayamamislar , 4440375 aradıgimda hat aktif olmadigindan ariza kaydi olusturamadiklarini YASAL sure olan 7 ila 15 gunu beklemem gerektigini papagan gibi tekrarlayip durdular . Tekrar kendi cabalarimla saha elemanlarini getirtmeyi basardim 7.gün  İnternetime kavustum . Bu arada olusturdugum hat onaylanmama ariza kaydiminda basariyla gerceklestigine duzeltildigine dair ttnet tten sms aldim. 

Ve asıl bomba 

1 haftaa kullandigim net dun gitti. Xd 

Musteri hizmetlerini aradigimda boyle bir aboneligin olmadigini hatin iptal edildigini ama  istersem (bak o.c bak) hemen bastan abonelik basvurusu yapabilecegimi solediler. 15 gunluk basvuru suresi varmis YASALMIS nasil olur evraklarim herseyim tam kafaniza gore sistem arizasi deyip aboneligimi nasil iptal edesiniz desemde bi boka yaramadi . 

1saat konusmadan sonra  operatorun bi zike yaramayacagini anlayip teli kapattim .

Bu sabah erken saate telekom mudurlugune gidip bastan basvuru yapmak istedigimi soledim . Bana 1 abonenin 1 yaz doneminde 1 kampanyadan 1 defa yararlanabilecegimi belirtti. Basvursamda basvurunuz gecersi sayilir benim.tahminim die israr etti.bende tavsiyesine uydum kendi adima degilde babamin adina basvurdum 

+hizmet aldigim (sozde hizmet )onceki surenin bana fatura edilecegini soyledi.  Bu kismi unutmazlar zaten 

Cok enteresan sekilde az once aboneligim olmayan hattima internet baglantisi geldi .ve nete girebiloyorum su anda 

Bende yilmadim babamin adina tekrar basvurmak icin saha elemanlarini cagirdim .bakalim ronaldoya cuvalla para veren telekom 1 aboneligi 2. Seferde aktif etmeyi becerebilecekmi.

Anlicaniz 15 gunun sonunda nedeni belli olmayan sebepten dolayi hic bir sms mail telefon la onceden uyari vermeden internetsiz kalabiliyirsunuz.  

Aklima sular idaresiniN acma kapama bedelinden milyonlarca elde ettigi gelir geldi . Ole bi dalgami acaba diyesim geliyor. 

Bu arada ttnete komple ben girim . 

Maduriyetimi okuduğunuz icin teşekkürler tbt ailesi. Sinirim azda olsa geçti. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Evet ttnet şerefsizliklerine devaam ediyor. 

16.06.2016 da babamin adina basvurum . RICA MINNET kullanici adi sifremi saha elemanlarindan almayi basardim 29.06.2016 da internetime 1 ay sonra kavustum . Birde utanmadan arayip memnuniyet anketine katilmami istediler . Saydird ne var  ne tyok icimdekileri calisan a doktum. 

03.07.2016 tarihinde hizimi 

850 kb a dusurduler ve cagri merkezi herzanki gibi acizce bir mudahalede bulunamayacagini ariza kaydi olusturacagini soyledi . 

Bu sorumsuzlari sikayet edebilecegim bir yer yokmu . . . . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Abi dikkat et de iki hatta da fatura gelmesin

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gecen gun interneti kapattirdim telekomdan sonra bi kadin aradi beni resmen azarliyor telefonda yok haklariniz sakli kalcak donduruyoruz bilgilerinizi bilmem ne diyor sen kimsin dedik ya dondurma felan istemiyorum dedim halen salak sacma konusuyor kapadik yuzune telefonu umarim bi sorun olmadan kapanmistirda fatura gelmeye devam etmez.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 4
türktelekom rezaleti. ttnet rezaleti.